ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Δεύτερη θητεία στον ΣΚΑΪ για τον Τσιακανίκα - Παραμένει ηγέτης ο Παπαδρόσος


Στο δυναμικό του ΣΚΑΪ ο Κωστής Τσιακανίκας, ο οποίος μέχρι πρόσφατα ήταν ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του ΑΝΤ1.Ο Τσιακανίκας θα αναλάβει στον όμιλο του Νέου Φαλήρου την διεύθυνση των ενημερωτικών εκπομπών του τηλεοπτικού σταθμού. Αυτή θα είναι η δεύτερη... θητεία του Κωστή Τσιακανίκα στον ΣΚΑΪ. Στη σχετική ανακοίνωση του καναλιού επισημαίνεται πως ο Β. Παπαδρόσος παραμένει ηγέτης στη  Γενική Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Ομίλου ΣΚΑΪ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Ο Κωστής Τσιακανίκας αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Ενημερωτικών εκπομπών της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος έχει μακρόχρονη πορεία στον τομέα της ενημέρωσης και έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος επί πολλά έτη, στην τηλεόραση.
Ο Κωστής Τσιακανίκας ενισχύει ακόμη περισσότερο τη Γενική Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Ομίλου ΣΚΑΪ, της οποίας ηγείται, ο Βασίλης Παπαδρόσος.
Η διοίκηση του ΣΚΑΪ τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα".