ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

«Άυπνη» από την Παρασκευή η Στανίση, είναι στενοχωρημένη για τον Πατούλη


«Βαθιά πληγωμένη» για το γεγονός ότι ο Γιώργος Πατούλης έχασε το χρίσμα της ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής δηλώνει η Κατερίνα Στανίση, η οποία τραγουδούσε την ώρα του ζεϊμπέκικου του περιφερειάρχη.
Η τραγουδίστρια υποστήριξε ότι την ώρα που έφευγε ο Γιώργος Πατούλης, «τον τράβηξαν επίμονα κάποιες κυρίες από Αυστραλία και Σαουδική Αραβία» και πλησίασε και αυτή «ζητώντας του να κάνει 2 στροφές να τις τιμήσει».
Παράλληλα ανέφερε: «Από την Παρασκευή δεν έχω κοιμηθεί από την στεναχώρια μου για την αδικία απέναντι στον Γιώργο Πατούλη και όσα λέγονται για εμένα και το Ζάππειο».

Aναλυτικά η ανάρτηση της Κατερίνας Στανίση στο fb:
«Από την Παρασκευή δεν έχω κοιμηθεί από την στεναχώρια μου για την αδικία απέναντι στον Γιώργο Πατούλη και όσα λέγονται για εμένα και το Ζάππειο.
Η φίλη μου Ανδριάνα Μανεττα ,η οποία δεν είχε καμία σχέση με τον φορέα διοργάνωσης, με κάλεσε να παραστώ για να τιμήσω τις Ελληνίδες του κόσμου, αφού θα ήταν παρουσιάστρια και χορηγός για το The Greek Festival μετά από επιθυμία της προέδρου.
Με την πρόεδρο μίλησα προσωπικά και ήταν πολύ ενθουσιασμενη και χαρούμενη που θα ήμουν εκεί.
Δεν κλήθηκα να κάνω κάποιο πρόγραμμα. Για αυτό δεν πήγα με ορχήστρα.
Στο τέλος της βραδιάς και ενώ ήταν στον χώρο πολύ λίγα άτομα είπα 5 τραγούδια για να τιμήσω και εγώ γυναίκες που ήρθαν από τόσο μακριά, αφιλοκερδώς.
Ο κ. Πατούλης είχε ήδη φορέσει το σακάκι του και έφευγε ο άνθρωπος με τους συνοδούς του.
Τότε τον τράβηξαν επίμονα κάποιες κυρίες από Αυστραλία και Σαουδική Αραβία και πλησίασα και εγώ ζητώντας του να κάνει 2 στροφές να τις τιμήσει.
Όλο αυτό που έγινε είναι πολύ κρίμα και εγώ σαν άνθρωπος είμαι βαθιά πληγωμένη αφού του κόστισε πολλά στην καριέρα του χωρίς να φταίει.
Για όσους είπαν πως η Στανίση δεν έπρεπε να τραγουδήσει στο Ζάππειο, καλό είναι να δείτε την πορεία μου.
Γιατί ως καλλιτέχνιδα έχω τραγουδήσει από το μικρότερο μαγαζί ,στο Madison Square Garden ,Ολυμπιακός στάδιο, Ηρώδειο και σε στάδια και Μέγαρα του κόσμου καταφέρνοντας να με αγαπούν σημαντικοί άνθρωποι γραμμάτων και τεχνών. Άτομα με βαθύ πνευματικό επίπεδο.
Η μουσική ενώνει και δείχνει την ελληνική φιλοξενία. Όλη την βραδιά αναφέρθηκαν όλοι στους ομογενείς, τις φωτιές και τα παλικάρια που πέθαναν ηρωικά».