ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Ένα αντίο για την Ίσμα


Οι συνάδελφοι της δημοσιογράφου Ίσμας Τουλάτου που δεν μπόρεσαν να βρεθούν το Σαββάτο στην κηδεία της στην αρχαία Ολυμπία οργάνωσαν μια εκδήλωση προς τιμήν της αυτή την Τετάρτη στην ΕΣΗΕΑ στις 12 το μεσημέρι θα βρίσκονται όλοι εκεί για να πουν το δικό τους αντίο.
Η Ελένη Βουλτσίδου γράφει σχετικά στο Facebook:
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (19 Ιουλίου) στις 12.00 στην ΕΣΗΕΑ
«Ενα αντίο για την Ισμα»
Ηταν αδόκητη και ακόμη απίστευτη η απώλειά της. Κι εκείνη, μπορεί το Σάββατο να έριξε την αυλαία, είναι όμως «εδώ» στο μυαλό και την καρδιά μας.
Ειμασταν πολλοί οι φίλοι, οι συνάδελφοι, οι συνεργάτες, που δεν μπορέσαμε να της πούμε το δικό μας αντίο στην Ολυμπία. Και θέλαμε όλοι να είμασταν εκεί.
Μ’ αυτή τη σκέψη, την Τετάρτη, στις 12.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων, στην ΕΣΗΕΑ, οι συνάδελφοί της και φίλοι οργανώσαμε μία λιτή εκδήλωση για να πούμε το δικό μας αντίο στη δική μας Ισμα.
Θερμές ευχαριστίες στη διεθνώς καταξιωμένη πιανίστα Νεφέλη Μούσουρα, η οποία τόσο αυθόρμητα και με συγκινητικό τρόπο δέχθηκε, από καρδιάς, να παραστεί και να τιμήσει την Ισμα με τις εξαίσιες μουσικές της στο πιάνο.