ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Ο Θ. Ρουσόπουλος και ο ανασχηματισμός

O βουλευτής της ΝΔ, κος Θεόδωρος Ρουσόπουλος, μίλησε στον Ρ/Σ «Παραπολιτικά» 90.1 FΜ, στην εκπομπή «Καινούργια μέρα» με το δημοσιογράφο Δημήτρη Τάκη. Μεταξύ άλλων, επεσήμανε:
Αναφορικά με το μεγάλο περίπατο της Αθήνας και τα μεγάλα προβλήματα που προέκυψαν
Χωρίς να είμαι ειδικός θα έλεγα ότι το καλύτερο θα είναι να..
περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι τα αποτελέσματα αφού δώσουμε ένα μικρό χρονικό περιθώριο σε αυτή την πρωτοβουλία. Δεν ξέρω αν αυτό το μοντέλο θα το εξάρουμε σε λίγο καιρό και θα λέμε «τι καταπληκτικό που είναι» αυτή τη στιγμή ξέρω ότι υπάρχει μεγάλη ταλαιπωρία και μεγάλη φασαρία και γενικότερα γκρίνια.  Φαντάζομαι ότι οι άνθρωποι οι οποίοι ασχολήθηκαν με αυτό, οι συγκοινωνιολόγοι του ΕΜΠ και όποιος άλλος συμβουλεύτηκε το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας και ο δήμαρχος, θα είναι σε θέση να δώσουν κάποιες απαντήσεις αν στις επόμενες 10-15 μέρες. Εγώ θα έδινα ένα χρονικό περιθώριο τουλάχιστον δύο εβδομάδων ακόμη για να γίνει συνήθεια αυτό το οποίο έχουν αποπειραθεί ή να μη γίνει συνήθεια.
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο του ανασχηματισμού
 Αν κάποιος νομίζει ότι σήμερα ο ανασχηματισμός γίνεται για εντυπώσεις κάνει λάθος. Αυτό το οποίο βλέπω να κάνει ο Μητσοτάκης σήμερα, και αναφέρομαι στην πολιτική που ακολουθεί εδώ και ένα χρόνο, είναι ότι καταγράφει με κάποιο τρόπο ο οποίος είναι πιο συστηματικός πλέον, τις δράσεις εκείνες που κάθε υπουργείο άρα και κάθε υπουργός έχει αναλάβει και πάνω σε αυτά θα υπάρχει και η κρίση.