ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Ο Φώτης Απέργης διευθυντής της Ελληνικής Ραδιοφωνίας

Ο δημοσιογράφος Φώτης Απέργης ορίστηκε σήμερα -Τρίτη 16 Ιουνίου 2020- Διευθυντής Ραδιοφωνίας της Γενικής Διεύθυνσης Προγράμματος της ΕΡΤ.
Η απόφαση για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του Φώτη Απέργη δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια.
Στις αρμοδιότητες της νέας διοικητικής δομής, που αντικατέστησε τη Γενική Διεύθυνση Ραδιοφωνίας, περιλαμβάνεται ο συντονισμός και η παραγωγή.. των εκπομπών του Δεύτερου, του Τρίτου Προγράμματος και του Kosmos, καθώς και των μη ενημερωτικών εκπομπών του Πρώτου Προγράμματος, της ΕΡΑ σπορ, της Φωνής της Ελλάδας και των 19 Περιφερειακών Σταθμών της ΕΡΤ.
Ο Φώτης Απέργης ασχολείται από το 1982 με το πολιτιστικό ρεπορτάζ σε μεγάλες εφημερίδες και περιοδικά, έχοντας στο ενεργητικό του συνεντεύξεις από δεκάδες σημαντικές προσωπικότητες του πολιτισμού, της λογοτεχνίας, του κινηματογράφου, της μουσικής και του χορού.
Από το 1985 εργάζεται ως παραγωγός στην Ελληνική Ραδιοφωνία, στην παρουσίαση και επιμέλεια μουσικών, δημοσιογραφικών και πολιτιστικών εκπομπών, ενώ παράλληλα έχει και πλούσια συγγραφική δραστηριότητα, εστιασμένη στις βιογραφίες σημαντικών εκπροσώπων του ελληνικού πολιτισμού.
Τελευταία δημοσιογραφική επιτυχία του Φώτη Απέργη ήταν η αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του στο Δεύτερο Πρόγραμμα η Χάρις Αλεξίου, κατά την οποία ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το ελληνικό τραγούδι.