ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Ελενα Ακρίτα: Κατακρίνετε το σποτ, αλλά έχετε κάνει μόκο το σκάνδαλο των εκατομμυρίων

Τώρα σας έπιασε ο πόνος για την χαμένη τιμή του κλάδου μας;

Η Ελενα Ακρίτα σχολίασε το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ που έχει ως θέμα την αδιαφανή χρηματοδότηση των ΜΜΕ από την κυβέρνηση της ΝΔ. Το πρώτο σχόλιο ήταν επικριτικό ενώ ακολούθησε και δεύτερο που τα λέει όλα για την υποκρισία -κι όχι μόνο- που κυριαρχεί στον δημοσιογραφικό κλάδο..
Συγκεκριμένα έγραψε η Ακρίτα στο facebook:
➤ Επειδή θέλω να είμαι δίκαιη. Είδα το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τη λίστα Πέτσα. Ένα σποτ που τσουβαλιαζει αβλεπί έναν ολόκληρο επαγγελματικό κλάδο. Απαράδεκτο. Δεν ‘τα παιρνουν’ όλοι οι δημοσιογράφοι και δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Καλά θα κάνουν να το αποσύρουν χτες.
➤ Είμαστε εμείς οι δημοσιογράφοι που κατακρίνουμε το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, ταυτόχρονα όμως ζητάμε επιμόνως απαντήσεις από τον Πέτσα για τα ιλιγγιώδη ποσά που έδωσε στα σάιτ. Κι είστε και εσείς, οι δημοσιογράφοι που επίσης το κατακρίνετε, αλλά έχετε κάνει μόκο το σκάνδαλο των εκατομμυρίων - και όχι μόνον αυτό. Αλήθεια, τώρα σάς έπιασε ο πόνος για την χαμένη τιμη του κλάδου μας; Τόσον καιρό δεν βλέπετε; Δεν ακούτε; Δεν μιλάτε; Μη διαρρηγνύετε λοιπόν τα ιμάτια σας με τόση ευκολία. Γιατί μετά μένετε γυμνοί και σάς βλέπει και κόσμος τς τς τς.