ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 31 Μαΐου 2020

Ο Μπογδάνος, ο Κυρανάκης και το Μαύρο πρόβατο

Κοινή έξοδο με τις συντρόφους τους πραγματοποίησαν οι Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Κωνσταντίνος Κυρανάκης. Οι δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας πέρασαν μαζί το Σαββατόβραδό τους ενώ συνοδεύονταν και από τις… Ελένες τους, όπως μας ενημέρωσε με ανάρτηση του στο Facebook o Κ.Μπογδάνος.
Από την πλευρά του ο..
σχολιαστής του newpost, στη στήλη των παραπολιτικών, αναρωτιέται «ήταν μια απλή έξοδος ή κάτι περισσότερο;» και παραθέτει τον συλλογισμό του: 
"Πολιτικά οι δύο βουλευτές είναι αλληλέγγυοι καθώς αλληλοϋποστηρίζονται και ασπάζονται τις ίδιες ιδεολογικές θέσεις της σκληρής δεξιάς. Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έχει υποστηρίξει στο παρελθόν πολλές φορές τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη όταν δέχθηκε πυρά ακόμα και μέσα από το κόμμα του, όπως στην περίπτωση των δηλώσεων του για τα «μπάρμπεκιου» έξω από δομές φιλοξενίας μεταναστών. Ο κ. Κυρανάκης ξαναβρέθηκε στο στόχαστρο με την έκρηξη του στην προανακριτή για τον Παπαγγελόπουλο και την επίθεση του στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Πολλές φορές οι δηλώσεις αμφότερων έχουν φέρει σε δύσκολη θέση το Μαξίμου.
Άλλωστε το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, στον απόηχο της Προανακριτικής. Σύμφωνα με την Καθημερινή έγιναν παραινέσεις πολιτικού... αναπροσανατολισμού.
Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος βουλευτής οφείλει πολλά στον πρωθυπουργό, καθώς ανδρώθηκε πολιτικά στο πλευρό του, πριν ακόμη ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκλεγεί πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ότι στη βραδινή έξοδο τους επέλεξαν για οίνο την ετικέτα, «Μαύρο πρόβατο», όπως φαίνεται στο ποστάρισμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, θέλοντας να στείλουν μήνυμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δύο βουλευτές εκφράζουν τις σκληρές θέσεις της δεξιάς πτέρυγας της ΝΔ στα εθνικά, στο μεταναστευτικό και στις σχέσεις με την εκκλησία. Παράλληλα έχουν την στήριξη ισχυρών παραγόντων εντός της ΝΔ που ενδιαφέρονται για την επόμενη μέρα -αν και είναι νωρίς ακόμα- και την κατεύθυνση που θα πάρει το κόμμα."