ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Ο Σταύρος αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη...

...για τις «ατυχείς αναρτήσεις» του  Χειμωνά για τον Κορτώ

Την απαράδεκτη ανάρτηση του Θανάση Χειμωνά για τον Αύγουστο Κορτώ σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ζητώντας παράλληλα «συγγνώμη».
O υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι Θ. Χειμωνάς, με αφορμή την πρόσφατη ανάρτηση του Κορτώ στο facebook, στην οποία εξομολογείται δημόσια την μάχη..
που δίνει με την κατάθλιψη και ότι πέρυσι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας (ΕΔΩ), σχολίασε:

«Αγαπητοί φίλοι. Πριν λίγο έκανα απόπειρα αυτοκτονίας επειδή ήμουν χάλια κι έτσι. Θα ποστάρω σχετική φωτό στις 26 Μαϊου για να με ψηφίσετε στις εκλογές. Σας μερσώ»Η ανάρτηση αυτή ανάγκασε τον αρχηγό του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη  να ζητήσει «συγγνώμη» από τον Αύγουστο Κορτώ.
«Είναι στενάχωρο αλλά πρέπει να απευθυνθώ δημοσίως στον Θανάση Χειμωνά. Οι αναρτήσεις του για τον Αύγουστο Κορτώ ήταν ατυχείς. Δεν πρέπει ζητήματα που αφορούν την ψυχική υγεία να αντιμετωπίζονται με επιπολαιότητα. Ζητάω συγνώμη από τον Αύγουστο Κορτώ για την αναστάτωση που προκλήθηκε μετά τη γενναία, κατά την άποψή μου, προσωπική του εξομολόγηση», ανέφερε σε ανάρτησή του στο fb ο επικεφαλής του Ποταμιού.