ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Στα ημιυπόγεια της Συγγρού 340...

 Ποιοι κάνουν δοκιμαστικά για το κανάλι του Μαρινάκη

Ο κύβος ερρίφθη για την επίσημη πρεμιέρα του One Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη. Στο ημιυπόγειο της Συγγρού 340, τα τελευταία 24ώρα έχουν πυκνώσει τα δοκιμαστικά στα δελτία και τις ενημερωτικές εκπομπές ώστε όλα να είναι έτοιμα για να αρχίσει ο σταθμός τις κανονικές μεταδόσεις από την Τρίτη του Πάσχα. Στους..
ορόφους του κτιρίου με θέα το Φαληρικό δέλτα και τους κήπους του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος τον τελευταίο καιρό έχει απλωθεί σιωπηλά ο θρύλος που θέλει τον ιδιοκτήτη των ιστορικών εφημερίδων να έχει βολιδοσκοπίσει το Νίκο Χατζηνικολάου για την επόμενη μέρα του τηλεοπτικού εγχειρήματος του και όταν πια θα έχει την άδεια εθνικής εμβέλειας.
Ο πρωταρχικός σκελετός προγράμματος θα αποτελείται από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων- θεωρείται βέβαιο ότι θα το παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος - το οποίο θα πλαισιώνεται από δύο - τρείς εκπομπές πολιτικής επικαιρότητας που θα παρουσιάζουν τα εξής, για την ώρα, δίδυμα: Ανδρέας Παπαδόπουλος- Θανάσης Φουσκίδης, Γιώργος Παπαχρήστος- Τζίνα Μοσχολιού, Δημήτρης Ν. Μανιάτης- Αθηναΐς Νέγκα.
Δοκιμαστικά για το διαδικτυακό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου έχει κάνει ο Κώστας Γιαννακίδης, αλλά και ο Δημήτρης Δανίκας.
Το κανάλι θα συνεχίσει να εκπέμπει από το κτίριο της Συγγρού και στην εποχή μετά την αδειοδότησή του. Έχουν επενδυθεί σημαντικά ποσά, έλεγε πηγή που είναι σε θέση να γνωρίζει, είναι όλες τελευταίας τεχνολογίας (μεταξύ άλλων εξοπλισμός για σκηνικά εικονοικής πραγματικότητας αλλά το πρόγραμμα visart που χρησιμοποιούν τα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα) για εκπομπή Full HD, που σημαίνει ότι θα έχει έτοιμη υποδομή για να μπεί στον τηλεοπτικό στίβο, όποτε κι αν λάβει την- έκτη- άδεια από το ΕΣΡ.
«Με τα δεδομένα που έχουμε έως αυτή στιγμή η επίσημη έναρξη έχει προσδιοριστεί για νωρίς το απόγευμα της 30ής Απριλίου», έλεγε στο ethnos.gr στέλεχος της τηλεοπτικής αγοράς που έχει καλή ενημέρωση για την «εσωτερική» εικόνα του -κατ αρχήν- ιντερνετικού καναλιού της Alter Ego.

- από ρεπορτάζ του Χρήστου Ιερείδη στο Eθνος