ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Ακροδεξιό τρολ ή αντιπρόεδρος της ΝΔ;

Eντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αδωνη Γεωργιάδη στο Web TV του Star Channel ότι «ο μείζων στόχος στη χώρα είναι να πέσουν οι κομμουνιστές».
«Όταν έχεις κομμουνιστές στην εξουσία οι οποίοι έχουν ξεπουλήσει την Ελλάδα και την ιδεολογία τους για να κρατήσουν την καρέκλα,..
κάνουν όσα κάνουν, το να συζητάμε τώρα αν ο Μητσοτάκης είναι λίγο πιο κεντρώος απ' ό,τι τον θέλουμε ή ο Γεωργιάδης λίγο πιο δεξιός, είναι πολυτέλεια που δεν την έχουμε. Τώρα ο μείζων στόχος στη χώρα είναι να πέσουν οι κομμουνιστές», είπε συγκεκριμένα ο Άδωνης Γεωργιάδης και προκάλεσε την αντίδραση της Κουμουνδούρου.

Με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε:
"Σε ένα ακόμα ακροδεξιό παραλήρημα, ο Α. Γεωργιάδης μιλά για «μείζονα στόχο να πέσουν οι κομμουνιστές που ξεπούλησαν την Ελλάδα». Ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι ένα ακροδεξιό τρολ της Ν.Δ., είναι ο αντιπρόεδρός της.
Το εμφυλιοπολεμικό και διχαστικό κήρυγμα του κ. Γεωργιάδη εκφράζει τον κ. Μητσοτάκη, που τον επέλεξε σε αυτή τη θέση.  Η σημερινή Ν.Δ. των κ.κ. Μητσοτάκη, Γεωργιάδη, Βορίδη είναι ένα υβρίδιο ακροδεξιάς και ακραίου νεοφιλελευθερισμού."