ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

«Ο φασισμός του μαύρου δεν μπορεί να μιλάει για αυταρχισμό»

H απάντηση της ΠΟΣΠΕΡΤ στη ΝΔ

Σκληρή ήταν η απάντηση της ΠΟΣΠΕΡΤ στην ανακοίνωση της ΝΔ σχετικά με το νέο οργανόγραμμα της ΕΡΤ που εγκρίθηκε με ψήφους 3-2 το απόγευμα της Παρασκευής. Η ΠΟΣΠΕΡΤ χαρακτηρίζει «αδύναμη από πολιτικά, ηθικά και ιδεολογικά επιχειρήματα για μια ακόμα φορά τη ΝΔ» η οποία «υποκρίνεται και σκιαμαχεί από το σκοτάδι της ακροδεξιάς.. της ιδιοσύστασης, χτυπώντας και πάλι την αναστημένη ΕΡΤ».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ:
"Με αφορμή την ανακοίνωση της ΝΔ για το νέο οργανόγραμμα της ΕΡΤ που εγκρίθηκε πριν λίγες ώρες, μας ήρθαν στο νού τα λόγια του Λένιν ο οποίος έλεγε :
” Η εντιμότητα στην πολιτική είναι αποτέλεσμα της δύναμης, ενώ η υποκρισία αποτέλεσμα της αδυναμίας”
Αδύναμη από πολιτικά, ηθικά και ιδεολογικά επιχειρήματα για μια ακόμα φορά η ΝΔ υποκρίνεται και σκιαμαχεί από το σκοτάδι της ακροδεξιάς της ιδιοσύστασης, χτυπώντας και πάλι την αναστημένη ΕΡΤ.
Ρίχνει το δηλητήριό της σε αυτήν δηλαδή τη δημόσια ραδιοτηλεόραση που έριξε «μαύρο» τον Ιούνιο του 2013 φασιστικά και χωρίς κανέναν διάλογο με κανέναν, αγνοώντας μάλιστα τη βούληση μιας ολόκληρης κοινωνίας.
Οι  πραξικοπηματίες του χθές τολμούν να επικρίνουν την ανοιχτή ΕΡΤ με πρόσχημα το οργανόγραμμα, κρύβοντας την δεδηλωμένη επιθυμία τους να σκοτώσουν για δεύτερη φορά την ενημέρωση και τον πολιτισμό που παράγεται από την μισητή τους ΕΡΤ. Το Πάσχα έφυγε , οι φαρισαίοι έμειναν !
Μη έχοντας δικές της θέσεις περί οργανογραμμάτων (πλην εκείνη του μαύρου) αναπαράγει ότι βρίσκει βολικό για να εκφράσει το μίσος της απέναντι στην δημόσια ραδιοτηλεόραση.
Όσο για την «πολυφωνία» που λέει ότι θα την επαναφέρει σύντομα στην ΕΡΤ,μάλλον εννοεί τη «πολυφωνία» της περιβόητης συνέντευξης Σαμαρά με τις «γλάστρες»,ή την «πολυφωνία» της ΝΕΡΙΤ (βλ. αποκλεισμός ομιλίας Τσίπρα στη ΔΕΘ το 2014 εξαιτίας του οποίου παραιτήθηκε ακόμα και το δικό τους Δ.Σ)
Όσοι συνειδητά ή ..ασυνείδητα έχουν διατυπώσει θέσεις, απόψεις ή κριτικές για το νέο οργανόγραμμα, ρίχνοντας νερό στο μύλο των ακροδεξιών δημίων της ΕΡΤ, ας κάνουν την αυτοκριτική τους .
Να τους θυμίσουμε ότι την εποχή που κυβερνούσε η ΝΔ τα διορισμένα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΡΤ με πρωτοκλασάτα στελέχη της, βρίσκονται κατηγορούμενοι στο εφετείο κακουργημάτων για απιστία και διασπάθιση δημοσίου χρήματος.
Μπορεί στη ΝΔ να φαντάζονται ότι θα επανέλθουν έχοντας απέναντί τους έναν λαό με αμνησία, όμως σύντομα θα αντιληφθούν πως ο λαός ούτε ξεχνά ούτε συγχωρεί.
Την απάντησή της η ΝΔ θα την πάρει σύντομα όταν το Ευρωπαϊκο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα αποφανθεί για τα όσα έπραξε εναντίον της ΕΡΤ και του ελληνικού δημοσίου το 2013.
Επιτέλους ο υπουργός ΨΗΠΤΕ κ. Ν. Παππάς να ορίσει την επιτροπή αποτίμησης της ζημίας που υπέστη ο ελληνικός λαός από το πραξικόπημα του μαύρου στην ΕΡΤ, όπως ήδη έχει δεσμευθεί ώστε ο «κάθε κατεργάρης να μπεί στον πάγκο του»"