ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

ΕΣΗΕΑ, βάλε τρίτη κλίση!

Αντί η ΕΣΗΕΑ να βάζει στις εξετάσεις για τα νέα υποψήφια μέλη της εκθέσεις με θέμα κατά πόσο η εγγραφή τους θα συμβάλει στην αξιοπιστία της ενημέρωσης στο Διαδίκτυο (δείτε εδώ, στους Zoornalistas) θα ήταν χρησιμότερο να βάλει ερωτήματα για τη δύσμοιρη την Γ' κλίση. Η οποία δεινοπαθεί εξακολουθητικά σε όλα τα Μέσα, πλην εφημερίδων που.. διατηρούν -ακόμα!- θέση διορθωτή. Το λέω επειδή σε αποψινό ειδησεογραφικό δελτίο καναλιού (όχι δεύτερου και παρακατιανού, αλλά βασικότατου) άκουσα για την κόντρα της βασίλισσας της Ισπανίας με τη βασιλομήΤΩΡ, τη Σοφία!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1: Με όσους κάνουν λάθος στην πολύπαθη κλίση να είναι άτεγκτη. Αν είναι δυνατόν ΚΑΙ με κάποια από τα παλιά μέλη της.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: Αν η εγγραφή και μόνο σε μια δημοσιογραφική Ένωση είχε συμβολή στην αξιοπιστία της Ενημέρωσης, θα διαθέταμε σήμερα πολύ καλύτερη έντυπη και ηλεκτρονική δημοσιογραφία.

- από το μπλογκ harddog-sport