ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Νέοι διευθυντές στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη

Αλλαγές στα υψηλά κλιμάκια του τηλεοπτικού σταθμού Εpsilon TV ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη με τον Νίκο Αργυρό να αναλαμβάνει την Εμπορική Διεύθυνση του καναλιού και την Χριστίνα Δημητρέλου να τοποθετείται στη θέση Head of Creative Media Sales. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση του καναλιού:
O Νίκος Αργυρός με μακρόχρονη εμπειρία στον τηλεοπτικό χώρο και εκτενή πορεία στον.. εμπορικό τομέα, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Εμπορικού Διευθυντή. Έχει εργαστεί πολλά χρόνια σε θέσεις ευθύνης στον εμπορικό τομέα ενώ τα τελευταία χρόνια κατείχε τη θέση του Υπεύθυνου Έρευνας και Τιμολογιακής Πολιτικής.
Επίσης  Χριστίνα Δημητρέλου αναλαμβάνει Head of Creative Media Sales. Η Χριστίνα Δημητρέλου έχει διατελέσει Διευθύντρια Παραγωγής σε επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές, ενώ από το 2010 κατείχε τη θέση της Creative Media Executive.
Η διοίκηση του Epsilon TV  τους καλωσορίζει και τους εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα. Με την εμπειρία και τις ικανότητές τους θα συμβάλλουν στη μετάβαση στη νέα εποχή για τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon TV.