ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Τσίπρας: Αυξανόμαστε...

Μεγαλοοικονόμου: Ο Τσίπρας με εξέφρασε περισσότερο από τον Μητσοτάκη

Με 153 «ναι» εγκρίθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2018. O προϋπολογισμός εγκρίθηκε, εκτός από τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, και από την ανεξάρτητη βουλευτή Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία προέρχεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων.
Ο Αλέξης Τσίπρας, προσερχόμενος στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών για την ανταλλαγή των καθιερωμένων ευχών, απάντησε σχετικά με την θετική ψήφο που έλαβε από την ανεξάρτητη βουλευτή: «Το θετικό είναι ότι . αυξανόμαστε».
«Ο Τσίπρας με εξέφρασε περισσότερο από τον Μητσοτάκη» είπε η Μεγαλοοικονόμου σχετικά με την θετική ψήφο της. Στην ερώτηση για το αν σκέφτεται να μεταπηδήσει στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως αυτό είναι ένα δεδομένο που δεν έχει σκεφτεί.
Από την διαδικασία της ψηφοφορίας απουσίαζε ο Χριστόφορος Παπαδόπουλος, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που αντιμετωπίζει προσωπικό πρόβλημα, αλλά με επιστολή ξεκαθάρισε ότι θα ψήφιζε θετικά αν ήταν παρών.

ΥΓ «Αλλοπρόσαλλη», χαρακτήρισε την ανεξάρτητη βουλευτή Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, μιλώντας στο ρ/σ «ΘΕΜΑ 104,6», ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης σχολιάζοντας την στάση της. Η βουλευτής τον περασμένο Ιούλιο είχε αποχωρήσει από την ΚΟ της
Ένωσης Κεντρώων και ανεξαρτητοποιήθηκε, κατηγορώντας τον Λεβέντη ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις του.