ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Σύντροφοι τηλεθεατές μάς έκοψαν αιφνιδίως απ τον ALPHA!

Ελληνοφρένεια τέλος!

"Σύντροφοι τηλεθεατές μας έκοψαν αιφνιδίως απ τον ALPHA TV! Μας ανακοινώθηκε χθες βράδυ αφού είχε γυριστεί και μονταριστεί η εκπομπή,με αποτέλεσμα να μη μπορέσουμε καν να χαιρετίσουμε το κοινό. Ευχαριστούμε λοιπόν όσους μας παρακολούθησαν αυτά τα 4μισι χρόνια.
Ραντεβού στα Γουναράδικα."‬
Με το παραπάνω μήνυμα στο twitter της Ελληνοφρένειας έγινε γνωστό ότι ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA έκοψε την τηλεοπτική εκπομπή του Τσολιά - Μπαλούρδου. Στη φετινή σεζόν η Ελληνοφρένεια έκανε επτά εκπομπές και χθες τους ανακοίνωσαν, εντελώς ξαφνικά, πως από τον Ιανουάριο δεν θα συμμετέχουν πλέον στο πρόγραμμα. Το..
  κόψιμο της εκπομπής, όπως γράφει η efsyn, επιβεβαίωσε στους συντελεστές της Ελληνοφρένειας και ο ιδιοκτήτης του καναλιού Δημήτρης Κοντομηνάς.
Από τον Alpha επισήμως λένε ότι η εκπομπή σταμάτησε επειδή έκανε «χαμηλά νούμερα» στις θεαματικότητες, εχθές όμως στην τελευταία της εκπομπής η Ελληνοφρένεια κατάφερε σχεδόν να διπλασιάσει τα ποσοστά της φτάνοντας το 20%...