ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Ν. Καραγιάννης: 1000 ασπρόμαυρες ματιές στην Αθήνα

O Νικήτας Καραγιάννης είναι δημοσιογράφος, φωτορεπόρτερ και εικαστικός. Στη φωτογραφία, με την οποία ασχολείται από πολύ νεαρή ηλικία, είναι αυτοδίδακτος.
Η φωτογραφία δρόμου είναι μια πολύ μεγάλη του αγάπη και τα τελευταία δέκα χρόνια απαθανατίζει την καθημερινότητα στους δρόμους της Αθήνας.
Στην έκθεση «1000 ΛΕΞΕΙΣ» που ξεκινάει αύριο 19 Δεκεμβρίου, στον πολυχώρο ΔΕΝΤΡΟ στην πλατεία Αβησσυνίας, Αγ. Φιλίππου 7 στο Μοναστηράκι, o Nικήτας Καραγιάννης παρουσιάζει για πρώτη φορά υλικό από τα αρχεία του.
«Στη φωτογραφία δρόμου» μεγάλο ρόλο παίζουν και οι συγκυρίες, να βρεθείς, δηλαδή,..
στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή» λέει ο ίδιος. «Οι εικόνες στο δρόμο γεννιούνται ξαφνικά από το πουθενά και διαρκούν για λίγες στιγμές. Είναι συναρπαστικό!».
Ο Νικήτας Καραγιάννης έχει εργαστεί στο ρεπορτάζ περιοδικών και άλλων εκδόσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό (ΗΠΑ, Ιταλία) ενώ για πολλά χρόνια απασχολήθηκε στο ελεύθερο ρεπορτάζ των εφημερίδων ΤΟ ΒΗΜΑ και ΤΟ ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ καλύπτοντας θέματα σε Ελλάδα, Γερμανία, Τσεχία, Τουρκία κ.α. Στα ρεπορτάζ κάλυπτε πάντα ο ίδιος φωτογραφικά τα θέματά του.

ΙΝFO: Το Video Art που προβάλεται είναι του σκηνοθέτη Νίκου Σούλη ενώ την επιμέλεια έκανε η Black Block Productions.
 Πολυχώρος ΔΕΝΤΡΟ, πλατεία Αββησυνίας 10 / Αγ. Φιλίππου 7 Μοναστηράκι. Η έκθεση ξεκινάει αυριο και θα διαρκέσει ένα μήνα.