ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Γιωργάκη, δεν με πείραξε που με είπες φαφούτη...

...όμως δεν εύρισκες κάτι πιο έξυπνο; Ετσι με λένε εδώ και 20 χρόνια

Επιθετική απάντηση –επί δύο συνεχείς ημέρες μάλιστα– έδωσε ο Γιώργος Γεωργίου στον (υπό αναχώρηση από την ομάδα) ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Γιώργο Κουτρουμπή, μετά από ανάρτηση του τελευταίου στο instagram με την οποία «φωτογράφιζε» τον δημοσιογράφο. Ο Κουτρουμπής, που είναι σε ρήξη με τον Παναθηναϊκό και έχει κάνει προσφυγή διεκδικώντας τις οφειλές της ΠΑΕ απέναντί του, έγραψε το φαινομενικά γριφώδες, αλλά όχι και τόσο δυσερμήνευτο, μήνυμα: «Ρουφιάνε βάλε κάνα Δόντι και μετά με Πιάνεις στο στόμα Σου. Υ.Γ. Τον σωτήρα-ψυχολόγο και τα Μάτια σας».
Στον δημοσιογραφικό κόσμο, τουλάχιστον, ήταν ολοφάνερος ο ένας από τους δύο.. στόχους του μηνύματος Κουτρουμπή (φυσικά και ο άλλος, με την αναφορά στον ψυχολόγο, είναι ορατός, αλλά αυτός δεν απάντησε στην προσβολή). Πρόκειται για τον Γιώργο Γεωργίου που έχει αναφερθεί αρνητικά στις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Κουτρουμπή, με το γνωστό (χύμα και τσουβαλάτα!) προσωπικό ύφος του και τη φρασεολογία που συνηθίζει.
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog-sport ΕΔΩ