ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Μόνος του ο Βρυώνης θα διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια

Αποφασισμένος να διεκδικήσει μόνος του μια από τις εφτά τηλεοπτικές άδειες φέρεται ο Φίλιππος Βρυώνης που διαθέτει πλέον την οικονομική άνεση να το κάνει, από τα κεφάλαια της πώλησης του τηλεοπτικού σταθμού ΕΨΙΛΟΝ στον Ιβάν Σαββίδη.
Tαυτόχρονα o Bρυώνης διαθέτει και την απαραίτητη υποδομή, αφού ως γνωστόν έχει στην ιδιοκτησία του τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: τους τοπικούς EXTRA CHANNEL και ΑΒ CHANNEL στην πρωτεύουσα και το EXTRA της Θεσσαλονίκης.
Μάλιστα η παρουσία του δικηγόρου του, μαζί με τους εκπροσώπους των υπολοίπων καναλιών..
στην ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην αρχή της εβδομάδας στο ΕΣΡ επιβεβαιώνει την πρόθεση του και αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες επιτυχίας στην περίπτωση που δεν εμφανιστεί όγδοος παίκτης! Άλλωστε ο νόμος δίνει τη δυνατότητα της τμηματικής καταβολής του τιμήματος, καθιστώντας ακόμη πιο εύκολη την απόκτηση άδειας, για κάποιον όπως ο Φίλιππος Βρυώνης που διαθέτει ήδη την τεχνική υποδομή.
- από το enimerosi24