ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Ο Σαββίδης σκέφτεται να εμπιστευτεί Έθνος και Mega (;) στον Λάμπη Ταγματάρχη

Στον σχεδιασμό μιας ουσιαστικά καινούριας εφημερίδας, που θα κινηθεί στον χώρο του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς, ακολουθώντας το μοντέλο της “Ελευθεροτυπίας” επί εποχής Χρήστου Τεγόπουλου, έχει επιδοθεί ο Ιβάν Σαββίδης, μετά την εξαγορά του “Εθνους”.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ομογενής επιχειρηματίας επιθυμεί να έχει το καινούριο “Έθνος” στα περίπτερα το φθινόπωρο, και δεν βιάζεται, αλλά προτιμά να κάνει μεθοδικές και προσεκτικές κινήσεις.
Ο Ιβάν Σαββίδης κατανοεί ότι, μετά την εξαγορά του ΔΟΛ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, και την παγίωση της στροφής του “Βήματος” και των..
“Νέων” προς τον χώρο της Κεντροδεξιάς, που ξεκίνησε επί εποχής Ψυχάρη το 2012, και οδήγησε στην κυκλοφοριακή καταστροφή των δυο εφημερίδων, έχει πλέον ο ίδιος την ευκαιρία να αλώσει τον χώρο που κάλυπτε το Συγκρότημα Λαμπράκη στους αναγνώστες του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται να εμπιστευτεί το “Έθνος” στα χέρια του Λάμπη Ταγματάρχη, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία από τα ΜΜΕ, με την πρόσθετη “προίκα” της βαθιάς γνώσης του χώρου του τηλεόρασης, που θα μπορούσε να αποβεί εξαιρετικά χρήσιμη στον ομογενή επιχειρηματία, λόγω της εμπλοκής του και με το Mega.
Αναφορικά με το Mega βέβαια, η επιλογή του Λάμπη Ταγματάρχη θα πρέπει να έχει την έγκριση της πλευράς Βαρδινογιάννη και εκείνης του Βαγγέλη Μαρινάκη, κάτι ωστόσο που… δεν αποκλείεται...

- από το ysterografa.gr