ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Ζητείται κατανόηση για τις καθυστερήσεις στη μισθοδοσία

Ο εκδότης Γιάννης Φιλιππάκης ενημερώνει τους «αγαπητούς συνεργάτες» του

Την ώρα που τα πράγματα στον χώρο του Τύπου αγριεύουν ο εκδότης Γιάννης Φιλιππάκης έστειλε ενημερωτικό σημείωμα στους εργαζόμενους του ομίλου Δημοκρατικος Τύπος.
Η ανακοίνωση Φιλιππάκη προς τους «αγαπητούς συνεργάτες» αφού αναφέρεται στο εκρηκτικό τοπίο που διαμορφώνεται  στο χώρο του Τύπου, ούτε λίγο ούτε πολύ ζητάει την... κατανόηση των εργαζομένων για τις καθυστερήσεις στην καταβολή της μισθοδοσίας... «Θα θελαμε την συμπαράστασή σας -με την οποία πάντα περιβάλετε την επιχείρηση- την κατανόηση και την ψυχραιμία σας στην αντιμετωπιση του τεράστιου όγκου.. προβλημάτων που έχουν συσσωρευθεί γύρω μας» αναφερεται χαρακτηριστικά...
Οι εργαζομενοι με την ανακοινωση ενημερώνονται ότι όπως εκτιμάται «η προσωρινή καθυστέρηση στις ανακοινωθείσες ημερομηνίες καταβολής της μισθοδοσίας θα είναι λίγων ημερών» και βέβαια, όπως αναφέρει ο εκδότης Γιάννης Φιλιππάκης, μελετάται «σχέδιο ώστε από το φθινόπωρο να καλυφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και η όποια υστέρηση υπάρχει γενικά στις καταβολές».

Aπό την Τετάρτη 16.08 το περιοδικό «ΚΥΝΗΓΙ», επιστρέφει με την εφημερίδα «δημοκρατία».Το πρώτο τεύχος του «δημοκρατία ΚΥΝΗΓΙ» θα συνοδεύεται από τρία δώρα: Μια ιταλική καραμπίνα FRANCHI, ένα σύστημα εντοπισμού κυνηγόσκυλων GARMIN και ένα ελληνικό DVD για όλους τους αναγνώστες με εντυπωσιακά στιγμιότυπα από το κυνήγι του ορτυκιού, σε σκηνοθεσία του Πέτρου Μουσούλη.