ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Τα ΝΕΑ τρολάρουν το αναγνωστικό κοινό

Επιτυχία (δημοσιογραφική) το σημερινό πρωτοσέλιδο θέμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ. Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο γερμανός υπουργός Οικονομικών  έδωσε συνέντευξη στον ανταποκριτή της εφημερίδας στο Βερολίνο Ν. Παππά. Επιτυχία, αναμφισβήτητα.
Μόνο που ο Σόιμπλε θεωρείται ότι είναι το πλέον μισητό πρόσωπο στην Ελλάδα και αυτό το «Δεν κόβω εγώ τις συντάξεις, τρέφω μεγάλη συμπάθεια για τον Ελληνικό λαό» μόνο θυμηδία και οργή προκαλεί. «Και μόνο που το διαβάζεις στην πρώτη σελίδα, εξοργίζεσαι» είπε χαρακτηριστικά ένας, "κεντρώος" θα λέγαμε, αναγνώστης της εφημερίδας...
Αυτό βέβαια δεν ισχύει για όλους καθότι αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως οι Γερμανοί (τύπου Σόιμπλε) είναι φίλοι μας.
Τώρα το θέμα είναι πόσοι από τους αναγνώστες της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ το πιστεύουν αυτό..
Μάλλον οι περισσότεροι, πλέον...
Υπάρχει βέβαια και η άλλη άποψη που λέει ότι το πρωτοσέλιδο των Νέων τρολάρει κατά κάποιον τρόπο και προβοκάρει τους αναγνώστες ακριβώς για να κεντρίσει το θυμικό τους, να εξοργιστούν και να καταλάβουν τι εστί Σόιμπλε... Κάποιοι πάνω σε αυτή την κατεύθυνση, έκαναν λόγο ακόμη και για στροφή των Νέων υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ! Ειδικά αυτό το «Ο Τσίπρας δεν με ξέρει τόσο καλά» θεώρησαν ότι δίνει πόντους στον πρωθυπουργό. Μάλιστα αναρωτιόντουσαν τι σημαίνει: Είναι απειλητικό; Προειδοποιεί για κάτι τους κυβερνώντες και τον ελληνικό λαό; 'Η απλώς υπονοεί ότι ο Σόιμπλε είναι καλός με τη Ελλάδα και τον έχουν παρεξηγήσει στην κυβέρνηση Τσίπρα; Θα το μάθουμε(;) όταν διαβάσουμε προσεκτικά την συνέντευξη.