ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Προσλήψεις στον ΔΟΛ!

Από την περασμένη Κυριακή στο δυναμικό της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» έχει προστεθεί ο δημοσιογράφος Σωκράτης Τσιχλιάς που ως γνωστόν για πολλά χρόνια ήταν επιτελικό στέλεχος στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», αλλά και το πρόσωπο πίσω από μια σειρά επιτυχημένων εκδόσεων του ομίλου, όπως το «Κ» και ο «Γαστρονόμος».
Ο δημοσιογράφος αποχώρησε από την εφημερίδα στις αρχές του έτους… Και όπως ήδη αναφέρθηκε από την περασμένη Κυριακή ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον ΔΟΛ και ειδικότερα με «ΤΟ ΒΗΜΑ».
Συγκεκριμένα την περασμένη εβδομάδα υπέγραψε ένα άρθρο στις «Επιφυλλίδες» για τους «Γκέι αστυνομικούς», ενώ εχθές η παρουσία του ήταν πιο πυκνή, αφού εκτός από το άρθρο γνώμης.. στις πολιτικές σελίδες της εφημερίδας, υπέγραψε – επίσης στις «Επιφυλλίδες», ένα κομμάτι για την Κική Δημουλά.
Μπορεί λοιπόν να είναι άγνωστο το καθεστώς κάτω από το οποίο συνεργάζεται ο δημοσιογράφος με τον οργανισμό… αν και κανείς δεν πληρώνεται σε αυτήν τη φάση… Έχει ενδιαφέρον όμως, η εξέλιξη της συνεργασίας… ειδικά όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο, μιας και ο Σωκράτης Τσιχλιάς κατείχε τη θέση του διευθυντή των περιοδικών εκδόσεων του ομίλου που αποχώρησε.
- από το enimerosi24.gr