ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Ο εκδότης Ηλίας Λιβάνης ενδιαφέρεται για τον ΔΟΛ!

Tι άλλο θ' ακούσουμε... 
- Οι φήμες και η σχέση με Μελισσανίδη
 και Βαρδινογιάννη

Ενδιαφέρον για τον ΔΟΛ φέρεται να επιδεικνύει το τελευταίο διάστημα ο Ηλίας Λιβάνης, γνωστός εκδότης, γιος του Αντώνη Λιβάνη και υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2015.
Σύμφωνα με το Secret, της εφημερίδας Παραπολιτικά, ο προβληματισμός που υπάρχει σε σχέση με αυτό το ενδιαφέρον έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι εκδοτικές επιχειρήσεις Λιβάνη, όπως και οι περισσότερες αυτού του χώρου, αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Υπάρχουν εργαζόμενοι απλήρωτοι για σημαντικό χρονικό διάστημα, κάτι που σημαίνει ότι ο ίδιος ο Λιβάνης είναι εξαιρετικά απίθανο να μπορεί..
να χρηματοδοτήσει έστω και μερικά την επένδυση που πρέπει να γίνει για να επιβιώσει ο ΔΟΛ.
Οι άνθρωποι που γνωρίζουν τις σχέσεις και τις επαφές του Αντώνη Λιβάνη σε επίπεδο επιχειρηματιών «δείχνουν» προς δύο κατευθύνσεις. Η μία αφορά τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος διατηρεί πολύ στενή σχέση με τον Λιβάνη και μάλιστα τακτικός επισκέπτης του και παλαιότερα αλλά και το τελευταίο διάστημα.
Ο δεύτερος επιχειρηματίας με τον οποίο σχετίζεται ο Λιβάνης είναι ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, ο οποίος διαθέτει έναν πανίσχυρο όμιλο, που περιλαμβάνει και μέσα ενημέρωσης και φυσικά πολύ μεγάλη ρευστότητα. Ωστόσο, ο συγκεκριμένος όμιλος, έχει αποχωρήσει εδώ και πολλά χρόνια από τα έντυπα και στο ενδιάμεσο, παρά τις προτάσεις που είχε δεχθεί, δεν είχε προχωρήσει σε κάποια κίνηση. Πρόσωπο που έχει στενή σχέση με την οικογένεια Βαρδινογιάννη έλεγε πως δεν υπάρχει ένδειξη για τέτοιο ενδιαφέρον. (Πηγή: Παραπολιτικά)

- από topontiki