ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Οι «πορτιέρηδες» της εργοδοσίας…

Για τα όσα έγιναν και -κυρίως- δεν έγιναν από τη διοίκηση της ΕΣΗΕΜΘ στην εφημερίδα «Μακεδονία»
 
Τα όσα διαδραματίστηκαν τον Δεκέμβριο στην εφημερίδα Μακεδονία, με αδήριτο το γεγονός των 11 οφειλόμενων μηνιάτικων, των 5 απολύσεων (2 που αρνήθηκαν να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις και 3 που πραγματοποιούσαν επίσχεση εργασίας) και του εξωδίκου της διοίκησης-διεύθυνσης σε εκλεγμένο στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΜΘ εργαζόμενο στην εφημερίδα, χωρίς τη στοιχειώδη αντίδραση του συνδικαλιστικού σωματείου, δείχνει εύγλωττα τη συνέχιση της ίδιας αντιδραστικής, εργοδοτικής και μνημονιακής πολιτικής των διοικήσεών του όλων των προηγούμενων χρόνων.
Ο συνδικαλιστικός κατήφορος τελειωμό δεν έχει για κάποιους.. εκ του προεδρείου της ΕΣΗΕΜΘ. Όχι μόνο δεν έχουν δώσει κάποια μάχη, αλλά -το αντίθετο ακριβώς- έχουν παραδοθεί εκ των προτέρων στην εργοδοσία. Κι ακόμη περισσότερο, πολεμάνε τους συναδέλφους που αντιστέκονται, αγωνίζονται και… απολύονται ή διώκονται, αλλά και όσους άλλους σπεύδουν προς υποστήριξη του αγώνα τους. Αντίθετα σε αγαστή συνεργασία με τη διευθυντική ομάδα της εφημερίδας κινήθηκε στην κατεύθυνση της εξυπηρέτησης της εργοδοσίας. Η συνεισφορά της στην εργοδοτική και διευθυντική τρομοκράτηση είναι μνημειώδης και περίτρανα φάνηκε (και) στη συμπαράταξή τους στην τελευταία ημερίδα  της επιχείρησης μαζί με τις αστυνομικές δυνάμεις, διαδραματίζοντας ρόλο ελεγκτή εισερχομένων.
- διαβάστε τη συνέχεια στο asyntaxtostypos ΕΔΩ