ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Ποιοι φεύγουν από το Φάληρο για τον Μαρινάκη

Αλαφούζος - Μαρινάκης - Κιμπουρόπουλος
Μαζική φυγή στελεχών παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες  από το κανάλι του Γιάννη Αλαφούζου με προορισμό το υπό σύσταση κανάλι του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη. Κι αυτό διότι, όπως λένε οι γνωρίζοντες, το μπάτζετ ειδικά για όσα στελέχη του ΣΚΑΪ φύγουν από το Φάληρο είναι από λίγο έως και πολύ αυξημένο σε σχέση με τους υπόλοιπους.
Μέχρι στιγμής οι περίπου δέκα εργαζόμενοι, επικεφαλής διαφόρων τμημάτων του καναλιού του Φαλήρου που δήλωσαν ότι φεύγουν, έχουν προκαλέσει προβληματισμό στη διοίκηση. Μάλιστα στα Παραπολιτικά του Γιάννη Κουρτάκη (που κάτι παραπάνω γνωρίζει), κάνουν λόγο για πανικό στον ΣΚΑΪ από τις αποχωρήσεις και αναφέρουν πως ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε από τον Κώστα Κιμπουρόπουλο να μιλήσει στο προσωπικό ώστε να καταλάβει τι συμβαίνει.
Οι εργαζόμενοι του ΣΚΑΪ που αποχωρούν για το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι οι... Δημήτρης Τσίγγος (Διευθυντής Εσωτερικών Παραγωγών), Νίκος Τσιμπούρης (Διευθυντής Δημιουργικού), Βερενίκη Καραμανώλη (Επικεφαλής Σκηνοθετών), Παντελής Πλούμης (Διευθυντής Φωτογραφίας), Έλενα Ανδρεοπούλου (Επικεφαλής Λειτουργίας), Δημήτρης Μπαρλέτης (Επικεφαλής Γραφικών), και άλλοι από διάφορα τμήματα.
Τα Παραπολιτικά αναφέρουν ότι ενδιαφέρον για να απασχοληθούν στο κανάλι του Μαρινάκη, έχουν εκφράσει αρκετοί και από το δημοσιογραφικό τμήμα του καναλιού χωρίς να μπαίνουν σε ονοματολογία.

ΥΓ Πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται πως είναι ρίσκο το να φύγεις από ένα "μονταρισμενο" κανάλι για να πας σε κάτι άγνωστο που τώρα στήνεται. Και πως το ρίσκο αυτό δεν το το ισοφαρίζει το κάτι παραπάνω που θα πάρεις. Υπάρχουν όμως και οι λάτρεις του άγνωστου και της περιπέτειας...