ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Δύο μνηστήρες για τον ΔΟΛ...

Eπιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που θέλουν επιχειρηματίες των media να έχουν δείξει ενδιαφέρον "εισόδου" στον ΔΟΛ. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν στην «μιντιακή πιάτσα», ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ, Γιάννης Αλαφούζος, και ο εκδότης της "Δημοκρατίας", Γιάννης Φιλιππάκης, ζήτησαν να ενημερωθούν από τις τράπεζες για τις δανειακές υποχρεώσεις που έχει ο ΔΟΛ.
Το αφεντικό του ΣΚΑΪ πραγματοποίησε δύο επαφές συζητώντας το συγκεκριμένο θέμα με υψηλόβαθμα τραπεζικά στελέχη που χειρίζονται τα δάνεια του ΔΟΛ.
Αν και αρχικώς ο Γιάννης Αλαφούζος έδειχνε ότι ενδιαφέρεται πραγματικά να επενδύσει στο Συγκρότημα, μόλις άρχισε να έχει πληρέστερη εικόνα σε σχέση με τα χρήματα που θα..
πρέπει να επενδύσει στο άμεσο μέλλον, αποφάσισε να εγκαταλείψει κάθε κουβέντα που είχε ξεκινήσει.
Σε ό,τι αφορά τώρα τον εκδότη της "Δημοκρατίας", Γιάννη Φιλιππάκη, εκείνος εγκατέλειψε την προσπάθεια πριν καλά καλά μπει στο τερέν.
Σε κάθε περίπτωση, ο χρόνος για οποιαδήποτε πρωτοβουλία ή κίνηση για τον ΔΟΛ φαίνεται ότι εξαντλείται, αφού οι τράπεζες, κάτω και από τη στενή παρακολούθηση της κυβέρνησης, έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στις προβλεπόμενες από τον νόμο ενέργειες...πηγή: Παραπολιτικά

- από το μπλογκ της Ανασυγκρότησης