ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Το πρωτοσέλιδο του διευθυντή και το δισέλιδο του Μυτιληναίου

Εντύπωση προκαλεί το αφιέρωμα της εφημερίδας Τα ΝΕΑ στον επιχειρηματία Ευάγγελο Μυτιληναίο.
Πρόκειται για ένα ολόκληρο δισέλιδο στο σημερινό της φύλλο (19/10), και μάλιστα στις σελίδες 2-3 της εφημερίδας με τίτλο «Σήμα κινδύνου για το ελληνικό επιχειρείν».
Στο σχετικό ρεπορτάζ διαβάζουμε ότι ο Μυτιληναίος σε ομιλία του στην Ενωση Θεσμικών Επενδυτών χτυπάει «καμπανάκι για το υψηλό κόστος δανεισμού των επιχειρήσεων στη χώρα μας, το οποίο ανοίγει τον δρόμο σε ξένους επενδυτές να τις εξαγοράσουν για ένα κομμάτι ψωμί».
Καλό θέμα, αλλά για μια οικονομική εφημερίδα κι όχι στην έκταση και στην θέση που έχει αξιολογηθεί και τοποθετηθεί από τον διευθυντή της εφημερίδας.
Ο οποίος διευθυντής σημειωτέον έχει χτυπήσει και με το «ανεκδιήγητο» πρωτοσέλιδο που βλέπεται αριστερά στη φωτογραφία... Και καλά παρέμβαση o διευθυντής (με εντολή Ψυχάρη φυσικά)..
Γι αυτό η ναυαρχίδα του ημερήσιου Τύπου έχει γίνει το «φυλλαράκι» που - αν και πρώτο σε κυκλοφορία- πουλάει πλέον κατά μέσο όρο 14 με 15 χιλιάδες φύλλα, την ημέρα, πανελλαδικά..

Οσο για το αφιέρωμα στον Μυτιληναίο κάποιοι το συνέδεαν με τις δραματικές εξελίξεις στον ΔΟΛ και την αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή. Στον Μυτιληναίο κάποιοι «είδαν» έναν από τους πιθανούς... μνηστήρες που πολιορκούν -και καλά- τον ΔΟΛ...

Και να πεις ότι Τα Νέα δεν έχουν ικανούς συντάκτες... Παρά την «αποψίλωση» κάποιοι από τους εναπομείναντες στον 4ο όροφο της Μιχαλακοπούλου είναι ανάμεσα στους καλύτερους της «πιάτσας».