ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Τι κρύβει η συνύπαρξη(;) Κουρτάκη - Χατζηνικολάου

Εξαιρετικά λεπτές οι ισορροπίες - Δύο εκδότες ανταγωνιστικών ομίλων στην υπηρεσία του Βαγγέλη Μαρινάκη

Η βασική επιλογή του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον ενημερωτικό τομέα του νέου καναλιού οδηγεί σε μια συνύπαρξη με εξαιρετικά λεπτές ισορροπίες της οποίας η αντοχή θα κριθεί και θα αποδειχθεί στην πράξη.
Από τη μία πλευρά ο όμιλος των «Παραπολιτικών» με τον Γιάννη Κουρτάκη και από την άλλη το «Real group» με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Δύο «μαγαζιά» ευθέως ανταγωνιστικά μεταξύ τους, με εφημερίδες και ραδιόφωνα που απευθύνονται στην ίδια αγορά και στο ίδιο κοινό. Από τη μία η μάχη του Σαββάτου ανάμεσα στα οικονομικά φύλλα «ΕΠΕΝΔΥΣΗ» και «ΑΓΟΡΑ» και από την άλλη η καθημερινή μάχη στα ερτζιανά με τον «REAL FM» και τον «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM».
Από τη μία ο Γιάννης Κουρτάκης με ισχυρούς δεσμούς φιλίας με τον πρόεδρο του..
Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο συνόδευσε στον 3ήμερο εγκλεισμό του στη ΓΓΕΕ για τη διεκδίκηση της τηλεοπτικής άδειας… Και από την άλλη ο Νίκος Χατζηνικολάου, μαζί με ομάδα συνεργατών του από το «Real group». Και οι δύο αναλαμβάνουν κορυφαίους ρόλους και θέσεις κλειδιά στον ενημερωτικό τομέα του νέου καναλιού.
Μάλιστα όλοι μαζί το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης υποδέχθηκαν τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και τον ΓΓΕΕ Λευτέρη Κρέτσο στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρίας «CAPITAL» στον Πειραιά (όπως έγραψαν ΕΔΩ οι zoornalistas)
Βεβαίως η συνύπαρξη Χατζηνικολάου – Κουρτάκη δεν έχει ακόμη κυριολεκτική υπόσταση, δεδομένου ότι ο ρόλος του δεύτερου στο νέο τηλεοπτικό σχήμα είναι άγνωστος… Ωστόσο, ο όμιλος των «Παραπολιτικών» αποτελεί μία από τις «δεξαμενές» για το νέο κανάλι, όπως αντίστοιχα και το «Real group». Κατά αυτή την έννοια λοιπόν, η συνύπαρξη των δύο εκδοτών – θεωρητικά τουλάχιστον, είναι ένα «στοίχημα» που έχει προσελκύσει τα βλέμματα της αγοράς και το παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον.
- από το enimerosi24