ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ «πιάσανε την καλή»!

Από το τέλος Οκτωβρίου και μετά θα λαμβάνουν σε κάθε πληρωμή τουλάχιστον δύο ολόκληρους μισθούς (αν γινουν αυτά που υπόσχεται ο Ψυχάρης) 

 Οπως είχε ανακοινώσει ο Σταύρος Ψυχάρης κάλεσε σήμερα τους εκπροσώπους των εργαζομένων να τους μιλήσει για το μέλλον του ΔΟΛ. Οπως μαθαίνουμε ο Ψυχάρης χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες τούς είπε ότι εξασφάλισε τα απαραίτητα κεφάλαια για να μπορέσει η εταιρεία να συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα το προσεχές διάστημα. Υποσχέθηκε ότι μέχρι τον Ιανουάριο θα έχει εξοφλήσει όλες τις οφειλές στους εργαζομένους και ότι θα πραγματοποιήσει παράλληλα και τη νέα αναδιάρθρωση. Δεν έδωσε όμως κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα..
  για την αποπληρωμή των οφειλομένων ούτε πληροφορίες για την έκταση της αναδιάρθρωσης δηλ. πόσοι θα απολυθούν, αν θα γίνουν μειώσεις μισθών κλπ.
Δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό ότι στην πίεση που του ασκήθηκε από τους εκπροσώπους να γίνει πιο συγκεκριμένος όσον αφορά τις πληρωμές, εκείνος απέφυγε να απαντήσει λέγοντας απλά ότι θα εξοφλήσει.
Αύριο θα γίνει η συνέλευση των εργαζομένων για να αποφασίσουν τι θα κάνουν. Πάντως τα νούμερα είναι συγκεκριμένα και δεν χρειάζεται μεγάλη σκέψη. Αν ο Ψυχάρης εννοεί αυτό που λέει και δεν προσπαθεί απλά να κερδίσει λίγο ακόμη χρόνο θα πρέπει να καταβάλλει μέσα σε διάστημα 80 ημερών 8 μισθούς (μαζί με το δώρο Χριστουγέννων). Με απλά λόγια θα πρέπει οι εργαζόμενοι από το τέλος Οκτωβρίου και μετά να λαμβάνουν σε κάθε πληρωμή τουλάχιστον δύο ολόκληρους μισθούς! Οπως μας είπαν εργαζόμενοι στον ΔΟΛ αν στο τέλος του μήνα γίνει πάλι πληρωμή ενός 15νθημέρου τότε μάλλον θα έχουμε να κάνουμε απλά με… υποσχέσεις. - πηγή: enimerosi24