ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Μόνο στις καθαρίστριες του ΣΚΑΪ δεν έχει τηλεφωνήσει...

Mε όλους τους δημοσιογράφους του Φαλήρου έχει επικοινωνήσει η Κουτσαυτάκη του Μαρινάκη

Με ένα τηλέφωνο στο χέρι βρίσκεται όλη την ημέρα η στενή συνεργάτης του προέδρου του Ολυμπιακού, Εύη Κουτσαυτάκη τηλεφωνώντας σε όποιον ξέρει και δεν ξέρει στον ΣΚΑΙ. Το πρώην στέλεχος του Φαλήρου που μετά την απομάκρυνσή της βρέθηκε στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει τηλεφωνήσει σχεδόν στο σύνολο των δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ για να τους πείσει να «μετακομίσουν» στο νέο κανάλι.
Από την ατζέντα των τηλεφωνημάτων της Κουτσαυτάκη δεν αποκλείονται οι τεχνικοί του καναλιού, καθώς και άλλες ειδικότητες. «Μόνο στις καθαρίστριες δεν έχει τηλεφωνήσει ακόμη» λένε..
όσοι έχουν γνώση της κατάστασης… και σε μερικά στελέχη, αλλά και δημοσιογράφους που είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού!
Με άλλα λόγια ο ΣΚΑΙ είναι η μοναδική δεξαμενή ανθρώπων της τηλεόρασης που γνωρίζει η Εύη Κουτσαυτάκη, στοιχείο που αξιοποιεί δεόντως στη νέα της θέση στο νέο κανάλι του Πειραιά.
Με ένα τηλέφωνο στο χέρι λοιπόν, από το πρωί έως το βράδυ η στενή συνεργάτιδα του Μαρινάκη κλείνει ραντεβού με δημοσιογράφους στους οποίους προτείνει εργασία στο νέο κανάλι… που στοχεύει στη δημιουργία ενός ισχυρού ενημερωτικού τομέα.
- πηγή: enimerosi24