ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Βάλτε τη λέξη «Ποτάμι» στο Google...


...να δούμε τι θα βγάλει...

«Έκπληκτοι διαβάσαμε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, του Προέδρου της Βουλής αλλά και υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ που ουσιαστικά δικαιολογούν τη βία και τις καταστροφές που προκλήθηκαν στην Αθήνα και σε αρκετές πόλεις της χώρας το Σαββατοκύριακο» έγραψε το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του.Έκπληκτοι κι εμείς μια και δεν είχαμε αντιληφθεί τέτοιες δηλώσεις για το χθεσινό Σαββατοκύριακο, μπήκαμε στο site του Ποταμιού να διαβάσουμε αυτές τις δηλώσεις που δικαιολογούν τη βία κτλ κτλ. Ακόμα πιο έκπληκτοι όμως διαπιστώσαμε πως οι δηλώσεις είναι παλιότερες, από το 2008 ας πούμε (τότε που ο Τσίπρας ήταν ακόμα κανονικός Τσίπρας).Το λάθος ήταν εξόφθαλμο, τόσο που αναγκάστηκε το Ποτάμι..
(σοβαρό κόμμα!) να βγάλει νέα ανακοίνωση με τίτλο «Λάθος στην αναζήτηση». «Στο προηγούμενο δελτίο τύπου εκ παραδρομής συμπεριλήφθηκαν δηλώσεις του κ. Τσίπρα και προβεβλημένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τα προηγούμενα χρόνια» γράφουν.Κι εξηγούν τον λόγο για τον οποίον έγινε το λάθος (φαιδρός ο λόγος, αλλά τέλος πάντων): «Λόγω, της απουσίας πρόσφατων δηλώσεων οι μηχανές αναζήτησης όταν πληκτρολογείς "βία – μολότοφ – δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ", εμφανίζουν αναρτήσεις από τα χρόνια της αντιπολίτευσης». Το Google φταίει με άλλα λόγια.
Το Ποτάμι 
Κατανοητά όλα όσα εδώ. Έστω κι αν αποδεικνύει έλλειψη σοβαρότητας στο γραφείο τύπου ενός κόμματος. Τα λάθη, φυσικά ανθρώπινα.Έλα όμως που το Ποτάμι αποφάσισε να μας βγάλει όλους... χαζούς με τον κύριο Δημήτρη Τσιόδρα, Εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, να υποστηρίζει στο twitter ότι το έκαναν επίτηδες:














Τότε γιατί έβαλαν αυτό το «εκ παραδρομής» στη 2η ανακοίνωση; Και γιατί έδωσαν ως τίτλο «Λάθος στην αναζήτηση»; Εκ παραδρομής (κατά λάθος) ή επίτηδες το έκαναν τελικά; Γιατί και τα δύο μαζί δεν πάνε. Κι αν κι εσείς πιστεύετε το ίδιο με εμάς, πως και τα δύο μαζί δεν πάνε δηλαδή, ο εκρόσωπος Τύπου έχει έτοιμη την απάντηση:


Αν δεν καταλάβατε ούτε και τότε, τι να σας κάνω (κι εγώ και ο κ. Τσιόδρας); Πρόβλημά σας.

Δημήτρης Κανελλόπουλος (efsyn.gr)

- από το nonews-news