ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Εκτός μετρήσεων ακροαματικότητας ο Παραπολιτικά 90.1

Μετά τις προειδοποιητικές «βολές» κατά της Focus από το διευθυντή του σταθμού, Σεραφείμ Κοτρώτσο

Άλλο ένα ενημερωτικό ραδιόφωνο εκδήλωσε την δυσαρέσκειά του για τον τρόπο μέτρησης των ακροαματικοτήτων. Μετά τον Alpha 98.9 που αποχώρησε πέρσι, το Βήμα 99.5 -που όμως επέστρεψε, στις αρχές της χρονιάς- και τον Αθήνα 9.84, εκτός μετρήσεων είναι πλέον και τα Παραπολιτικά 90.1, το ραδιόφωνο του Γιάννη Κουρτάκη.
Όπως φαίνεται κι από τις τελευταίες αστάθμιστες αναφορές, ο ραδιοσταθμός απουσιάζει από την λίστα, που πλέον αποτελείται από 31 σταθμούς. Στις τελευταίες μετρήσεις που συμμετείχε..
(ΕΔΩ οι ακροαματικότητες του Οκτωβρίου), συγκέντρωσε μόνο 20 αναφορές, όντας στις τελευταίες θέσεις πίσω και από τον αυτοδιαχειριζόμενο Flash 96. Το όλο κλίμα είχε... προετοιμάσει μέσω twitter ο διευθυντής του σταθμού, Σεραφείμ Κοτρώτσος.
Πλέον στις μετρήσεις ακροαματικότητας βρίσκονται ξανά (μόνο) 5 ενημερωτικά ραδιόφωνα, ο Real FM, ο Σκάι 100.3, ο Βήμα 99.5, ο 105.5 Στο Κόκκινο και ο Flash 96.
- e-tetradio.gr