ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Ποιοι κάνουν παράσιτα στην ERTOPEN

Ανοιχτή στην κοινωνία συνεχίζει η φωνή της ERTOPEN  (106,7 στα FM και ertopen.com στο Διαδίκτυο) παρά τη χθεσινή δεύτερη επέμβαση μέσα σε λίγους μήνες, αστυνομικών δυνάμεων, που επιχείρησαν να κατασχέσουν τους εφεδρικούς πομπούς της στην Πάρνηθα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την προκλητική στάση όσων επιχειρούν να σταματήσει η ελεύθερη και ακηδεμόνευτη λειτουργία της ERTOPEN, καθώς και τους επιλήσμονες των αγώνων απέναντι στο μαύρο της ΕΡΤ.
Μετά από αγωνιώδεις  προσπάθειες  του Προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτη Καλφαγιάννη, του Γενικού Γραμματέα Γαβριήλ  Κασιμάτη και του Ταμία Δημήτρη Κούνη, οι υπάλληλοι της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) και οι αστυνομικοί που..
τους συνόδευαν, υποχρεώθηκαν να υποχωρήσουν και να αφήσουν τον κεντρικό πομπό του σταθμού στη θέση του.
Εύλογο είναι το ερώτημα ποιοι επιδιώκουν να φιμώσουν την ERTOPEN θεωρώντας ότι είναι σε θέση να μηδενίσουν τους αγώνες των εργαζομένων, των αλληλέγγυων και της απαίτησης της κοινής γνώμης για υπεύθυνη δημόσια Ραδιοτηλεόραση.