ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015

Γιατί ο Kοντομηνάς «τέλειωσε» τη Στάη

Ο καβγάς με τον Κατρούγκαλο, ο σχεδιασμός Παπαδρόσου και η επίσκεψή του στη Συγγρού

Tέλος στη συνεργασία της παρουσιάστριας Ελλης Στάη με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha του Δημήτρη Κοντομηνά. Η συνεργασία έλαβε τέλος από το βράδυ της Κυριακής με απόφαση της διοίκησης του σταθμού και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μαραθώνιας εκλογικής εκπομπής του καναλιού.
Την είδηση μετέδωσε πρώτο το vima.gr αναφέροντας πως ο σταθμός δεν επιθυμεί την συνέχιση της συνεργασίας με την δημοσιογράφο ούτε σε επίπεδο παρουσίασης εκπομπής, αλλά ούτε και για συμμετοχή και σχολιασμό στο πλαίσιο έκτακτων πολιτικών εκπομπών.
Σημειώνεται ότι η σύμβαση της ιδιοκτήτριας του σαιτ TheToc δεν είχε ανανεωθεί αλλά η οριστική απόφαση για διακοπή της συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ελήφθη μετά την εκπομπή για το δημοψήφισμα.
Ο σχεδιασμός (από τον διευθυντή ειδήσεων Βασίλη Παπαδρόσο) της μαραθώνιας εκπομπής..
της Κυριακής, όπως γράφει το nonews, δεν έφερε την αναμενόμενη τηλεθέαση και το κανάλι βρέθηκε πίσω - στον Alpha ευελπιστούσαν ακόμη και για πλασάρισμα στην πρώτη θέση, ενώ κάποιοι λένε πως τη σημασία του έχει κι ο καβγάς της Στάη με τον Κατρούγκαλο.
Μετά ταύτα, δρομολογήθηκε η απομάκρυνση της Στάη, ενώ την αποτυχία φαίνεται να την χρεώνουν στον διευθυντή Β. Παπαδρόσο. Το nonews αναφέρθηκε και σε μια περίεργη καταγγελία που έκανε σε βάρος του διευθυντή ειδήσεων του ALPHA, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος. Χαρακτηριστικά το nonews έγραψε:  «Τι δουλειά είχε ο διευθυντής ειδήσεων του ALPHA σε μια κρίσιμη στιγμή και περίοδο, στη ΝΔ; Τι ξέρει ο πρόεδρος των "Ανεξαρτητων Ελλήνων" και τον καταγγέλλει. Τι γύρευε ο Παπαδροσος στην Συγγρού;».
 Δείτε και το βίντεο με τον πρωτοφανή καβγά της Στάη με τον Κατρούγκαλο - η παρουσιάστρια έχασε την ψυχραιμία της και χρειάστηκε η καίρια παρέμβαση του Αντώνη Σρόιτερ για να συνεχιστεί η εκπομπή της Κυριακής...