ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

Επεισόδιο με Μπαλατσινού σε σουπερ-μάρκετ του Ψυχικού

Ενδεικτικό της νοοτροπίας των ξεπεσμένων του lifestyle

Πρωταγωνίστρια σε φραστικό επεισόδιο έγινε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής η Τζένη Μπαλατσινού σε γνωστό σούπερ μάρκετ του Ψυχικού.
Την ώρα που οι υπόλοιποι πελάτες περίμεναν στην ουρά του τμήματος αλλαντικών έχοντας πάρει χαρτάκι προτεραιότητας, εμφανίστηκε το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια. Πέρασε -σύμφωνα με μαρτυρίες- μπροστά απ' όλους και έδωσε στην υπάλληλο την παραγγελία της, αγνοώντας τους πελάτες που είχαν σχηματίσει ουρά.
Οπως ήταν επόμενο, ξέσπασαν διαμαρτυρίες, ωστόσο εκείνη συνέχιζε να μιλάει με την υπάλληλο ζητώντας συγκεκριμένα είδη.
Είστε απαράδεκτη!» της είπε μια εντυπωσιακή ξανθιά κυρία, που δεν κατόρθωσε να.. συγκρατήσει τον εκνευρισμό της.
- «Δεν περιμένω σε ουρά γιατί ο χώρος μού είναι οικείος» αντέτεινε εκείνη, προκαλώντας μεγάλη έκπληξη σε όσους παρακολουθούσαν αμήχανοι τον διάλογο.
- «Αν σας ήταν οικείος, θα ξέρατε ότι όλοι παίρνουμε χαρτάκι με αριθμούς» συνέχισε έξαλλη η κυρία.
- «Οχι εγώ» της απάντησε η Μπαλατσινού.
Προς έκπληξη όλων, η πρώην σύζυγος του Πέτρου Κωστόπουλου συνέχισε με τον ίδιο «αέρα» τα ψώνια της και στο τμήμα τυριών.
Αυτό πυροδότησε εκ νέου τον θυμό της πελάτισσας, που της είπε: «Είστε απαράδεκτη. Επειδή είστε η Μπαλατσινού μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε;» τη ρώτησε.
Μετά και τη δεύτερη αντιπαράθεση, η Τζένη Μπαλατσινού πλέον εκνευρίστηκε: «Είσαι ρατσίστρια. Κάποιοι σαν κι εσένα κατέστρεψαν την Ελλάδα» είπε στη γυναίκα. Για να λάβει αυτόματα την απάντηση: «Κάποιοι σαν κι εσάς οδήγησαν τη χώρα εδώ που είναι, επειδή νομίζετε πως μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε».
- πηγή: Espresso
.