ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Η Γιάννα εγκαταλείπει το ανάκτορο της Φιλοθέης

Οι τελευταίες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό στην οικογένεια Αγγελόπουλου, σχετικά με το μέλλον της χώρας αλλά και της δικής τους παρουσίας σε αυτή.
Όπως αναφέρουν κύκλοι της οικογένειας υπάρχει πράγματι προβληματισμός και αυτό εκφράστηκε και από την πρόσφατη τοποθέτηση της Γιάννας Αγγελοπούλου κατά της ανάγκης διενέργειας του δημοψηφίσματος.
Ανεξαρτήτως αυτού, στην έδρα της οικογένειας, στο ανάκτορο της Φιλοθέης (φωτογραφία κάτω), επικρατεί περίσκεψη ειδικά μετά το κλείσιμο των τραπεζών στην Ελλάδα. Μάλιστα εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο του ζεύγος να εγκατασταθεί προσωρινά (;) ή έστω μέχρι νεοτέρας στο σπίτι που διαθέτει στη Γενεύη.
Φημολογείται δε, ότι ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος ξεκίνησε έναν κύκλο διαβουλεύσεων με τραπεζικούς και πολιτικούς συμβούλους προκειμένου να εκτιμήσει τα νέα δεδομένα τόσο για την προσωπική ζωή της οικογένειας όσο και για ορισμένες επιχειρηματικές του επιλογές.
Προφανώς, όπως τονίζεται, δεν υπάρχει θέμα μονιμότητας σε σχέση με την απόφαση της..
μετακόμισης καθώς υπάρχουν συχνά χρονικά διαστήματα που το ζευγάρι διαμένει έτσι κι αλλιώς στη Γενεύη, ανάλογα και με τις ανάγκες των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων.(πηγή: koolnews)