ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Η πιο σπάταλη γυναίκα της Ευρωζώνης

Πούρα, κότερα, μαργαριτάρια και Chanel σε μια Ελλάδα βυθισμένη στη φτώχεια και την εξαθλίωση. Η Γιάννα Αγγελοπούλου είναι «big spender» και αυτό φαίνεται! Το αμερικανικό περιοδικό «WWD» την κατέταξε στη λίστα με τις πιο σπάταλες γυναίκες του πλανήτη!
Συγκεκριμένα, στην υψηλής επισκεψιμότητας ιστοσελίδα του εντύπου που ασχολείται με θέματα lifestyle, αγοράς, μόδας και επιχειρήσεων η σύζυγος του εφοπλιστή Θεόδωρου Αγγελόπουλου φιγουράρει δίπλα σε άλλες πέντε κυρίες του διεθνούς jet set, οι οποίες είναι επίσης γνωστές για τα πολύ ακριβά γούστα τους.
«Η Ελληνίδα επιχειρηματίας ασχολείται με τα ναυτιλιακά και έγινε παγκοσμίως γνωστή ως η πρόεδρος της επιτροπής διεκδίκησης και διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα» αναφέρεται λακωνικά κάτω από τη σκιτσαρισμένη εικόνα της Γιάννας, στην οποία η ίδια εμφανίζεται -ως είθισται- άψογα μακιγιαρισμένη και τέλεια χτενισμένη, με σμαραγδένια σκουλαρίκια στα αφτιά.
Η «Lady G», όπως την αποκαλούν συχνά, έχει φετίχ με τα ρούχα, τα παπούτσια, τα κοσμήματα,.. τις τσάντες και τα καπέλα. Το θέμα της γκαρνταρόμπας της αγγίζει πια τα όρια του «μύθου», καθώς ακούγεται πως έχει ξοδέψει ασύλληπτα ποσά γι' αυτήν. Μόνο κάθε ζευγάρι χειροποίητων παπουτσιών του οίκου Massaro, που είναι από τους αγαπημένους της, κοστίζει από 2.000 ευρώ και πάνω.
Σε ό,τι αφορά τα ρούχα που επιλέγει για τις εμφανίσεις της, προέρχονται από οίκους υψηλής ραπτικής, όπως οι Chanel και Armani, ενώ οι τσάντες με τις οποίες τα συνδυάζει είναι ως επί το πλείστον συλλεκτικές της εταιρείας Hermes και το κόστος τους ενδέχεται να ξεπερνάει το συνολικό ετήσιο εισόδημα μιας ελληνικής οικογένειας.
Οσο για τα καπέλα της; Αποτελούν δημιουργίες του Φίλιπ Τρέισι, αγαπημένου σχεδιαστή των «γαλαζοαίματων», γίνονται πάντοτε ειδική παραγγελία και κοστίζουν μια μικρή περιουσία το καθένα, ανάλογα με το υλικό και το σχέδιό τους.
Τέλος, μεγάλη αδυναμία της Γιάννας αποτελούν τα τεράστια south sea μαργαριτάρια, τα οποία τιμάει και με το παραπάνω σε πάσης φύσεως εκδηλώσεις. Οχι από αυτές που επιλέγει ο φτωχός λαός, τις άλλες, στις οποίες οι καλεσμένοι φτάνουν με πολυτελή γιοτ, πίνουν πανάκριβες σαμπάνιες και καπνίζουν πούρα.
«Φτώχεια καταραμένη» με λίγα λόγια...

- από ρεπορτάζ του Ηλία Μαραβέγια στην εφημερίδα Espresso