ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

Επέμβαση εισαγγελέα για τις δηλώσεις Τζήμερου

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ισίδωρος Ντογιάκος για τις δηλώσεις του προέδρου "Δημιουργία Ξανά" Θάνου Τζήμερου που με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb καλούσε ουσιαστικά σε εξέγερση τους πολίτες, βρίζοντας χυδαία τον έλληνα πρωθυπουργό και καλώντας ουσιαστικά σε ανατροπές πραξικοπηματικού χαρακτήρα.
Την έρευνα θα διενεργήσει ο Εισαγγελέας Παναγιώτης Καψιμάλης ώστε να διερευνηθεί η τέλεση τυχόν αξιόποινων πράξεων όπως διέγερση πολιτών σε τέλεση αδικημάτων.
Παρατίθεται η ανάρτηση του κειμένου που αποδίδεται στον Θάνο Τζήμερο:..
«Όπως ήταν αναμενόμενο, ο αλήτης που υποδύεται τον πρωθυπουργό, δεν έφερε συμφωνία σε 48 ώρες. Εξαπάτησε ακόμα μία φορά όσους τον πίστεψαν, και οδηγεί τη χώρα οριστικά πλέον έξω από την Ευρώπη».
«Γι' αυτό δεν πρόκειται να αφήσουμε τους εγκληματίες να χρεοκοπήσουν οριστικά τη χώρα. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ! Θα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή 8:30 το πρωί, που θα καταθέσουν την τελευταία τους πρόταση. Αν μάθουμε ότι είναι ακόμα μια απάτη, κατεβαίνουμε στον δρόμο, (θα ειδοποιηθείτε για το πού και ποια ώρα) μπαίνουμε στο Μαξίμου, στα Υπουργεία της Εθνικής Μειοδοσίας και τους πετάμε έξω με τις κλωτσιές. Το αστείο παρατράβηξε. Δεν θα ζήσουν τα παιδιά μας σε σοβιετικό καθεστώς για να διατηρούν οι σταλινοφασίστες τις φαντασιώσεις τους και οι πελάτες τις αργομισθίες.
Παρασκευή πρωί ή υπογράφουν ή ξηλώνονται.»