ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Ενισχύουν την παρουσία τους στα media οι Βαρδινογιάννηδες

Μετά το ολιγοήμερο διάλειμμα που προσέφεραν οι αργίες του Πάσχα, oι καναλάρχες ξαναπιάνουν δουλειά με νέο κύκλο επαφών και συσκέψεων.
Oι ολιγάρχες συνεχίζουν να μελετούν τους τρόπους αντίδρασης και κοινή δράσης στον πόλεμο που, όπως υποστηρίζουν σε όλους τους τόνους, τους έχει κηρύξει η κυβέρνηση επειδή απαίτησε να καταβάλουν στο Δημόσιο τα ποσά για τη χρήση των συχνοτήτων από το 2011 και μετά…
Tο νέο ενδιαφέρον στοιχείο σε αυτές τις συναντήσεις που θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση και τις επόμενες ημέρες, είναι ο ρόλος της οικογένειας Βαρδινογιάννη και ειδικότερα του Γιάννη Β. Βαρδινογιάννη (Τζίγγερ), σύμφωνα με αποκάλυψη του Enimerosi24 την περασμένη εβδομάδα.
Ο γνωστός επιχειρηματίας έχει αναλάβει ρόλο συντονιστή, αλλά και πρωτοστατεί στις εν λόγω συσκέψεις… Παράλληλα – σύμφωνα με νέες πληροφορίες, έχει ξαναβάλει στο τραπέζι την.. 
επέκταση της οικογένειας Βαρδινογιάννη στο MEGA, εξαγοράζοντας μετοχές των υπολοίπων, με πρόθεση να ρίξει ζεστό χρήμα στο κανάλι που έχει βαλτώσει, ενώ την ίδια ώρα έχει επαναφέρει – ενισχυμένο με νέες ιδέες, το σχέδιο συγχώνευσης του MEGA με το STAR.
Με άλλα λόγια η οικογένεια Βαρδινογιάννη – με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, αναμένεται να κάνει ακόμη πιο αισθητή την παρουσία της στα εγχώρια ΜΜΕ το επόμενο διάστημα, αξιοποιώντας τη δύναμη που διαθέτει έναντι των υπολοίπων παραδοσιακών παικτών … Αφού το περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί είναι εξαιρετικά ευνοϊκό για την ίδια.