ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Το «όχι» Μουλόπουλου στο ΑΠΕ και το τσαντήρι του ΔΟΛ!

** Νέες ανακατατάξεις στον ΔΟΛ. Η διαδικασία ενοποίησης των τμημάτων της σελιδοποίησης και των τεχνικών των «Νέων» και του «Βήματος» διακόπηκε. Κάθε τμήμα γίνεται και πάλι ανεξάρτητο, με το «Βήμα» να ανεβαίνει στα ψηλότερα σημεία του κτιρίου της Μιχαλακοπούλου. Επίσης, απαγορεύθηκε το κάπνισμα σε όλους τους ορόφους, με μοναδικό ελεύθερο χώρο στον πρώτο όροφο σε μια τέντα, που θυμίζει… τσαντίρι. Από τις 15 Μαρτίου η Τζελίνα Κουκουμέλη ανέλαβε καθήκοντα επιχειρησιακής διευθύντριας στον Όμιλο ΔΟΛ, έχοντας την ευθύνη της εμπορικής διεύθυνσης και του marketing.

** Αρνήθηκε τη θέση του μέλους στο ΔΣ του ΑΠΕ ο Βασίλης Μουλόπουλος και ως αντικαταστάτης προορίζεται ο παλαιός πολιτικός συντάκτης της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία».. 
Γρηγόρης Ρουμπάνης. Την ΕΙΗΕΑ θα εκπροσωπεί ο Νίκος Λάγιος. Στο μεταξύ o νέος πρόεδρος – γενικός διευθυντής Μιχάλης Ψύλος ανακοίνωσε πως όσοι επιμένουν να είναι αργόμισθοι και να μην εμφανίζουν καθημερινά ρεπορτάζ, σαν να δουλεύουν σε εφημερίδα, θα απολυθούν άμεσα και στη θέση τους θα προσληφθούν άνεργοι δημοσιογράφοι, σε συνεννόηση με την ΕΣΗΕΑ.

** Δεύτερος γύρος περικοπών στον «Ελεύθερο Τύπο» μετά την ολοκλήρωση της εθελουσίας εξόδου για περίπου 15 εργαζομένους. Ο εκδότης Αλ. Σκαναβής θα ζητήσει μειώσεις μισθών στα… χαρτιά. Θα ζητήσει, δηλαδή, όπως λένε οι πληροφορίες, από τους παλιούς εργαζομένους να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις με μείωση αποδοχών στον μισθό και θα τους πληρώνει με έξτρα, τα οποία θα δίνονται εκτός μισθοδοσίας.

- Tυπολογίες