ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Ποιοι διορίστηκαν στο νέο ΔΣ του ΕΤΑΠ - ΜΜΕ

Αναπληρωτής πρόεδρος ο Θανάσης Καρτερός

Nέο Διοικητικό Συμβούλιο ορίστηκε στο Ενιαίο Ταμείο Ασφάλισης Προσωπικού Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΕΤΑΠ-MME), με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρη Στρατούλη.
Αναπληρωτής του προέδρου, που παραμένει η Γιώτα Αντωνοπούλου, ορίζεται ο Θανάσης Καρτερός. Από τους εκπροσώπους των ασφαλισμένων του Τομέα Συντάξεων Προσωπικού Εφημερίδων Αθηνών -Θεσσαλονίκης, ως τακτικά μέλη ορίζονται η Μαίρη Λαμπαδίτη και ο Δημήτρης Τόλης, με αναπληρωτές τους Πέτρο Τρουπιώτη και Ευάγγελο Βλάχο.
Από τους εκπροσώπους των ασφαλισμένων του Τομέα Ασφάλισης Ιδιοκτητών, Συντακτών και Υπαλλήλων Τύπου, ως τακτικά μέλη οριζονται οι.. Γιάννης Μπαζαίος και Μαρία Ζαρίφη, με αναπληρωτές τους Αικατερίνη Χόρτη και Χαράλαμπο Παπαχρήστου.Από τους εκπροσώπους των ασφαλισμένων του Τομέα Συντάξεων Εφημεριδοπωλών και Υπαλλήλων Πρακτορείων Αθηνών, ως τακτικό μέλος ο Δημήτρης Αναστασόπουλος, με αναπληρωτή τον Κων/νο Κολλάρο.

Από τους εκπροσώπους των ασφαλισμένων του Τομέα Ασφάλισης Τεχνικών Τύπου Αθηνών, ως τακτικό μέλος ο Γιώργος Μυλωνάς, με αναπληρωτή τον Κων/νο Ανδρουτσόπουλο.
Από τους εκπροσώπους των εργοδοτών, ως τακτικά μέλη οι Γεώργιος Δημαράς, Γεώργιος Βακόνδιος, Κων/νος Φιλιππόπουλος, με αναπληρωτές αντίστοιχα τους Νικόλαο Λάγιο, Αθηναγόρα Μυκωνιάτη και Ευστάθιο Γεωργόπουλο.
Ο Μάρκος Γκανάς, εκπρόσωπος των συνταξιούχων ορίζεται ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Άννα Κωνσταντακάκη. Η Μάρθα Δελή υπάλληλος του Υπουργείου Εργασίας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Βασίλειο Δρακόπουλο.
Η Φρειδερίκη Παπαδάκη, ειδικός επιστήμονας, ορίζεται ως τακτικό μέλος με αναπληρώτρια την Κορίνα Κομνηνού.
Ως Κυβερνητικός Επίτροπος ορίζεται ο Γεώργιος Βανικιώτης, προϊστάμενος τμήματος του υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με αναπληρώτρια την Ευαγγελία Κουτσιμπού.