ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Οι ψευδαισθήσεις και το θράσος του Καρακούση (του ΔΟΛ)

Πρώτο θέμα στο ηλεκτρονικό «Βήμα» το καταστροφολογικό άρθρο του Αντώνη Καρακούση («Το τέλος των ψευδαισθήσεων») με τη θεαματική εικονογράφηση. Τη βλέπεις ανοίγοντας το σάιτ και σε πιάνει η καρδιά σου. Μεταφυσικό! Αναρωτιέσαι αν είσαι στον ουρανό, αν πέθανες και δεν το έχεις καταλάβει.
Το άρθρο είναι ένας δημοσιογραφικός πίδακας θράσους που εκτοξεύεται στον ουρανό. Φτάνει στο σημείο ο Καρακούσης να γράφει ότι «η νέα κυβέρνηση, παρά την κατάχρηση προπαγάνδας, μετρά απώλειες, αισθάνεται τη δυσπιστία και την αμφισβήτηση των πολιτών». Μάλιστα, καλά το διαβάσατε:
ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ! Μιλάει για προπαγάνδα ένας εκπρόσωπος του ΔΟΛ. Και για μια κυβέρνηση που βάλλεται από ΟΛΑ τα κανάλια και από το 90% της έντυπης δημοσιογραφίας. Και..  υποστηρίζει ότι αυτή η κυβέρνηση «αισθάνεται τη δυσπιστία και την αμφισβήτηση των πολιτών». Λες και αυτός ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν. Δεν βλέπει, δεν ακούει, δεν διαβάζει τις δημοσκοπήσεις. Εκτός και αν συμπεραίνει τη «δυσπιστία και την αμφισβήτηση» από το πλήθος των σχολίων κάτω από τα πολιτικά άρθρα του σάιτ. Βγαλμένα από μυαλά του ίδιου καλουπιού.
- από το harddog-sport