ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Mε εκπομπή στο «Ε» επιστρέφει στην TV ο Κ. Βαξεβάνης

Αμέσως μετά το Πάσχα επιστρέφει στην τηλεόραση ο εκδότης του περιοδικού «Hot Doc», Κώστας Βαξεβάνης. Σύμφωνα με πηγές του Secret των Παραπολιτικών, ο δημοσιογράφος ήρθε σε συμφωνία με τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού «Ε», Φίλιππο Βρυώνη, για την παρουσίαση μιας εβδομαδιαίας εκπομπής.
Η εκπομπή θα έχει ερευνητικό χαρακτήρα και θα «ανοίγει» διάφορους φακέλους για θέματα από τους χώρους της πολιτικής, των επιχειρήσεων και της κοινωνίας. Οπως γράφει το Secret, πιθανή ημέρα προβολής της θεωρείται η Τετάρτη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Αλλωστε, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι η συγκεκριμένη ημέρα έχει αρχίσει να «φορτώνει», μετά και τις νέες εκπομπές σε Mega και Alpha,.. που παρουσιάζουν οι Τρέμη-Ευαγγελάτος και Ελλη Στάη, αντίστοιχα.
Ανεξάρτητα, πάντως, από την ημέρα και την ώρα που θα επιλέξει η διοίκηση του «Ε» να τοποθετήσει την εκπομπή του Κ. Βαξεβάνη, αποτελεί κοινή παραδοχή ότι με την προσθήκη του εν λόγω δημοσιογράφου ενισχύεται το κανάλι του Φίλιππου Βρυώνη.