ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

«Ψάχνονται» για τα 15 εκατ. οι μέτοχοι του Mega

Τι στάση κρατάει ο Βαρδινογιάννης και τι (δεν) θέλουν οι Μπόμπολας - Ψυχάρης

Σε μια προσπάθεια να βρεθούν από τον τραπεζικό χώρο 15 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες του Mega, έχουν επιδοθεί οι τρεις μεγαλομέτοχοι του καναλιού, χωρίς αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Oι πληροφορίες αναφέρουν βέβαια πως η πλευρά Βαρδινογιάννη είναι έτοιμη να καταβάλει το ποσό που της αναλογεί από χρήματα του ομίλου, κάτι που δεν θέλουν να κάνουν για τη δική τους συμμετοχή ο Σταύρος Ψυχάρης και ο Γιώργος Μπόμπολας.
Οι δύο τελευταίοι έχουν στραφεί στον τραπεζικό χώρο, όπου τα πράγματα το τελευταίο διάστημα..  είναι ιδιαίτερα δύσκολα για όλα τα μέσα ενημέρωσης, καθώς οι στρόφιγγες, αν δεν έχουν κλείσει, έχουν πολύ περιορισμένη ροή χρημάτων. Οι ανάγκες του καναλιού πάντως είναι επείγουσες και το ζήτημα πρέπει να λυθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες, είτε μέσω τραπεζών είτε μέσω προσωπικής χρηματοδότησης από τους τρεις μεγαλομετόχους.

- από ρεπορτάζ του Secret / Παραπολιτικά