ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

«Δηλητήριο» για Σαράφογλου, «καπέλο» για Πρετεντέρη

Τι κρύβει η εμμονική ενασχόληση του Γιώργου Μπόμπολα με το ενημερωτικό του Mega

Στη νέα πολιτική εκπομπή με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την Ολγα Τρέμη ποντάρουν στη Μεσογείων και αυτό φαίνεται και από την ενεργό συμμετοχή του διευθυντή ειδήσεων του Mega, Νίκου Στραβελάκη, παρά το ότι το κλίμα στις σχέσεις του με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου δεν είναι και το καλύτερο δυνατό.
Σε πρώτη φάση το ΟNline αποτέλεσμα  λέγεται ότι ικανοποίησε  τους συντελεστές, καθώς η εκπομπή με προσκεκλημένο τον Βαρουφάκη συγκέντρωσε καλές κριτικές αν και πολλοί ήταν αυτοί που είπαν ότι επρόκειτο για ένα «κακέκτυπο της εκπομπής του Ν. Χατζηνικολάου στο Star».
To πρόβλημα στο Μega τώρα εστιάζεται -πέρα φυσικά από τα οικονομικά, στην ψυχρότητα στις σχέσεις του Ν. Ευαγγελάτου με τον έτερο σχολιαστή του σταθμού Γιάννη Πρετεντέρη. Η..  μοναδική επαφή τους, όπως γράφει το Secret των Παραπολιτικών, περιορίζεται στην κοινή παρουσία τους στον «αέρα» του δελτίου ειδήσεων, αλλά όχι ταυτόχρονα στα «παράθυρα», ενώ ο Ευαγγελάτος φαίνεται να έχει «καπελώσει» τον Πρετεντέρη, μειώνοντας στο μισό τον χρόνο του σχολιασμού του σε σχέση με το παρελθόν. Ενα άλλο αγκάθι είναι και  η άρνηση της Μαρίας Σαράφογλου να ασχοληθεί με θέματα του δελτίου ειδήσεων που δεν βρίσκονται μέσα στα πρώτα στον τελικό «οδηγό». Το γεγονός αυτό προκαλεί την έντονη δυσαρέσκεια των ρεπόρτερ του καναλιού και τα σχόλια που ακούγονται πίσω από την πλάτη της παρουσιάστριας του δελτίου του Σαββατοκύριακου είναι δηλητηριώδη και προέρχονται από πολλές πλευρές.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το Secret, την καθημερινή εποπτεία του ενημερωτικού τομέα την έχει αναλάβει προσωπικά ο εκδότης του «Εθνους», Γιώργος Μπόμπολας μετά από τη σύμφωνη  απόφαση των Βαρδινογιάννη - Ψυχάρη. Μάλιστα εντύπωση προκαλεί η επιμονή (εμμονή;) που δείχνει ο πρεσβύτερος Μπόμπολας με το ενημερωτικό του Mega. Ο Γιώργος Μπόμπολας μάλιστα έχει συνεχώς επαφές με τους Πρετεντέρη, Τρέμη και Ευαγγελάτο, ενώ συνομιλεί καθημερινά με τον διευθυντή ειδήσεων, Νίκο Στραβελάκη...