ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Κάποιοι γουστάρουν τις ίντριγκες...

Τηλεοπτική γιγαντομαχία με ευθύνη των εμπνευστών της

Εκτός από τους ποδοσφαιρόφιλους, τώρα και τα info-junkies κάθε Τετάρτη θα κάνουν πάρτι! Οι πιστοί τηλεθεατές των πολιτικών talk shows εξασφάλισαν άλλη μια δόση ενημέρωσης μεσοβδόμαδα και μάλιστα ισχυρής, αλλά και ικανής να τους κρατήσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας… Αφού οι «τοξικομανείς» τηλεθεατές εσχάτως διαμαρτύρονταν για τις «νοθευμένες» δόσεις που «έσπρωχναν» οι έμποροι της ενημέρωσης τις Δευτέρες… Όσοι δοκίμασαν από το stuff της περασμένης Τετάρτης έμειναν ικανοποιημένοι… Το «Online» μείγμα του MEGA άξιζε… Σήμερα το βράδυ όμως έρχεται και νέο πράγμα στην αγορά… Ο ανταγωνισμός μεγαλώνει..
και όλοι ελπίζουν να είναι προς όφελος του «τοξικομανή» τηλεθεατή και η δόση της «Ίντριγκας» που θα ρίξει ο ALPHA να μην τον στείλει… αδιάβαστο!

Πάντως ανεξάρτητα από το αν νοθεύτηκαν οι κανόνες της αγοράς, δηλαδή η προσφορά και η ζήτηση, δεν είναι σαφές πως προέκυψε στο άνυδρο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα στο μέσον της σεζόν, σε μια ρημαγμένη οικονομικά Ελλάδα, τόσο μεγάλη προσφορά πολιτικών εκπομπών… Το βέβαιο είναι ότι ο τηλεοπτικός ανταγωνισμός της Τετάρτης αποκτά ενδιαφέρον για τα media, προφανώς και για τους τηλεθεατές που είναι οι βασικοί αποδέκτες… Και την ευθύνη πλέον για την ίντριγκα που θα προκύψει και θα ακολουθήσει δεν θα την έχουν οι «αδιάκριτοι» τηλεοπτικοί ρεπόρτερ, αλλά οι ίδιοι οι εμπνευστές της!

Είναι σαφές ότι η απόφαση να τοποθετηθεί η νέα πολιτική εκπομπή του ALPHA με την Έλλη Στάη την ίδια ημέρα και την ίδια ώρα που είχε τοποθετήσει το MEGA τη δική του εκπομπή με την Όλγα Τρέμη και τον Νίκο Ευαγγελάτο, δεν έγινε τυχαία. Κάποιος γουστάρει τις ίντριγκες!

Όπως και να’ χει δεν θα πλήξουμε, αφού από απόψε το βράδυ η Όλγα Τρέμη με τον Νίκο Ευαγγελάτο θα βρεθούν «απέναντι» από την Έλλη Στάη που κάνει πρεμιέρα. Η σύγκρουση με όρους τηλεθέασης και καλεσμένων, αναπόφευκτη!

Κάθε δεύτερη Τετάρτη λοιπόν οι τρεις δημοσιογράφοι θα κονταροχτυπιούνται για την κατάκτηση της πρωτιάς… Με το παρελθόν τους να προδικάζει ότι η σύγκρουση θα είναι σφοδρή, αφού όπου συναντήθηκαν επαγγελματικά – όπως ομολογούν οι ίδιοι, τα αποτελέσματα ήταν εκρηκτικά! Θυμίζουμε ότι η Έλλη Στάη είχε πει για τη συνεργασία της με τον Νίκο Ευαγγελάτο: «Κράτησε μόνο έναν μήνα… αλλά τι μήνας. Εφιάλτης! Ήταν εφιάλτης νομίζω και για εκείνον»! Αντίστοιχα η Όλγα Τρέμη στην παρατήρηση δημοσιογράφου «υπάρχει κάτι προσωπικό με την Έλλη Στάη; Νομίζω σε «φωτογράφισε» το καλοκαίρι με ένα δημοσίευμα διόλου κολακευτικό» απάντησε: «Ναι, μωρέ, εντάξει τώρα! Δεν ξέρω αν έχει κάτι προσωπικό. Εγώ κρατώ ως καλή ανάμνηση τη συνεργασία μου μαζί της. Τα υπόλοιπα δεν ξέρω γιατί έγιναν»!


- από το enimerosi24