ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Και αγωγή κατά της Λυμπέραινας και του Καβατζίκη

Nέο επεισόδιο στην διαμάχη της τηλεπαρουσιάστριας Ελένης Μενεγάκη με την εκδότρια και σύζυγο του πρώην(;) εκδότη Αντώνη Λυμπέρη καλά κρατεί. Μετά τα εξώδικα και τα ασφαλιστικά μέτρα η Μενεγάκη κατέθεσε και αγωγή κατά του HELLO αλλά και εναντίον της Ελενας Μακρή-Λυμπέρη και του διευθυντή Άρη Καβατζίκη σύμφωνα με την οποία ζητάει το ποσό των 90.000 ευρώ για παραβίαση του χώρου στον οποίο έκανε το πάρτι για τα γενέθλια της κόρης της. Η Μενεγάκη ζητάει το ποσό των 90.000 ευρώ «ως ικανοποίηση της ηθικής βλάβης» που υπέστησαν τα παιδιά της (30.000 ευρώ για καθένα από αυτά).
Όπως αναφέρεται στην αγωγή, η Ελένη Μενεγάκη ζητά να "υποχρεωθούν οι εναγόμενοι, εις ολόκληρο έκαστος, για τις αιτίες που αναφέρονται στο ιστορικό της παρούσας, να καταβάλουν σε κάθε ένα.. από τα ανήλικα τέκνα μου ως ικανοποίηση της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί το ποσό των τριάντα χιλιάδων ευρώ".
Το πάρτι είχε γίνει σε γνωστό ξενοδοχείο στο Κεφαλάρι και η παρουσιάστρια ισχυρίζεται ότι υπήρξε παραβίαση του χώρου από το περιοδικό Hello, που δημοσίευσε φωτογραφίες των παιδιών της, κάτι που η ίδια δεν επιθυμούσε. Γι' αυτό και ζητά το ποσό των 90.000 ευρώ να καταβληθεί στα παιδιά της και όχι στην ίδια. 

ΥΓ Αυτά έχει η σόουμπιζ... Οταν έχεις μπλέξει και ζεις μέσα στα πίτουρα είναι επόμενο ότι κάποια στιγμή θα σε φάνε οι κότες.