ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Σταύρος Θεοδωράκης φτιάχνει web radio

Το Ποτάμι ανοίγει ραδιοφωνικό σταθμό και θέλει να του τον εξοπλίσουμε εμείς

Από την ερχόμενη Δευτέρα το, δεν είναι κόμμα αλλά κίνημα, θα εκπέμπει διαδικτυακά μέσα από το site του, το topotami.gr, «με πολιτικό λόγο αλλά και μουσικές». Θα ξεκινήσει όπως και να έχει τη λειτουργία του όπως καταλαβαίνουμε, είναι κανονικά προγραμματισμένη η έναρξή του, αλλά ζητάει και τα δικά μας χρήματα. «Για να μπορέσουμε όμως να τα καταφέρουμε, σε χρειαζόμαστε» γράφουν. Μας χρειάζονται!
«Βρήκαμε το χώρο, όμως για να ανταποκριθούμε στα υπόλοιπα, θέλουμε τη βοήθειά σου. Τα έξοδα είναι 9.269€ και θα μπορέσουμε να τα καλύψουμε μόνο με τη δική σου συνδρομή. Κατάθεσε ότι ποσό θέλεις εδώ και εμείς, για να σ’ ευχαριστήσουμε, έχουμε κάτι για σένα!». Τι έχουν για μας;..
Μπλουζάκια, κορδέλες, σακίδια, κονκάρδες κ.ά.
Στο site τους έβαλαν και μία μπάρα να μετρούν τι ποσό έχει καλυφθεί...






Όσοι πάντως θέλουν να ενισχύσουν το ραδιόφωνο του Ποταμιού με τον παραδοσιακό τρόπο μπορούν να περάσουν από τα γραφεία τους στους Αμπελόκηπους, να αγοράσουν ένα κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης και να αποχωρήσουν έχοντας στο πέτο τους μία, δύο ή και τρεις συλλεκτικές κονκάρδες. Και να πάρουν και μία πρεοκλογική αφίσα του κόμματος για το σαλόνι τους (δεν είναι πλάκα!).
- e-tetradio