ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Λιάτσος: Με κατέστρεψε η «Παρασκευή και 13»

«Έχασα όλη μου την περιουσία, επειδή είχα τρελαθεί με την έκδοση της εφημερίδας "Παρασκευή και 13". Δεν το θεωρώ λάθος, αλλά αποδείχτηκε ότι επιχειρηματικά δεν τα πήγα καλά. Η εφημερίδα δεν άντεξε στην κρίση κι έκλεισε. Έχασα όλα τα χρήματα που είχα αποκτήσει σ' αυτά τα χρόνια που εργάζομαι και πούλησα δύο σπίτια».
Αυτό αποκαλύπτει σε συνέντευξή του ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος που - όπως λέει- όχι μόνο δεν αισθάνεται άσχημα για αυτό αλλά αντιθέτως νιώθει πολύ καλά που δεν έχει καθόλου προσωπική περιουσία. «Νιώθω απελευθερωμένος. Έκανα την υπέρβαση μέσα μου και είπα: "Και τι έγινε"» λέει χαρακτηριστικά..
Σχετικά με το κλείσιμο της ΕΡΤ ο εκδότης της κυριακάτικης «kontra news» αναφέρει: «Στενοχωρήθηκα με όλα αυτά που έγιναν στην ΕΡΤ, σιχάθηκα όσους της έριξαν "μαύρο". Μετά πό αυτό είχα αποφασίσει να μείνω στην Ανδρο όπου θα ψάρευα σαργούς και θα προσπαθούσα να ξαναβρώ τα συναισθήματα. Ο Γιώργος Κουρής μου έδωσε δύναμη και με έπεισε να ξαναμπώ στο "γήπεδο". Εχασα πολλά κιλά, κάνω μια σχεδόν ασκητική ζωή κι έβαλα επαγγελματικούς στόχους που θέλω πολύ να πετύχουν».