ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Η Καθημερινή υπερασπίζεται τον Τσίπρα. Ξέρει κάτι;

«Να δαμάσει τον λαϊκισμό» καλεί η Καθημερινή τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα! Μάλιστα σπεύδει προς υπεράσπισή του έναντι των επικρίσεων που δέχτηκε όχι μόνο από «ακραίες συνιστώσες της αξιωματικής αντιπολίτευσης» αλλά και από τη «λαϊκιστική δεξιά επειδή συμμετείχε σε κάποιο κλειστό διεθνές φόρουμ». Γράφει συγκεκριμένα στο πρωτοσέλιδο κύριο άρθρο της η Καθημερινή:
« Ο ανεξέλεγκτος λαϊκισμός είχε αυτή τη φορά ως θύμα τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ. Εξεγέρθηκαν οι ακραίες συνιστώσες της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και η λαϊκιστική Δεξιά επειδή συμμετείχε σε κάποιο κλειστό διεθνές φόρουμ. Κάποια στιγμή οφείλουμε να ξεπεράσουμε τη μικρονοϊκή αντιμετώπιση τέτοιων συμμετοχών από την πλευρά των πολιτικών μας. Οι Ελληνες πολιτικοί ηγέτες καλό είναι να βρίσκονται παντού, να αντιλαμβάνονται τι πραγματικά συμβαίνει στο..
διεθνές περιβάλλον και να υπερασπίζονται -αν χρειασθεί- τα ελληνικά συμφέροντα, στα οποία όλοι συμφωνούμε ανεξαρτήτως ιδεολογίας. Ολες αυτές οι αντιδράσεις είναι αποτέλεσμα ενός παράλογου και ασυγκράτητου λαϊκισμού, στην ενδυνάμωση του οποίου ο ΣΥΡΙΖΑ έπαιξε κρίσιμο ρόλο. Καλά έκανε ο κ. Aλέξης Τσίπρας και πήγε στο Κόμο, καλά θα κάνει όμως να δαμάσει επίσης τον υπέρμετρο λαϊκισμό των θεωριών συνωμοσίας και των ακροτήτων που τόση ζημιά έχουν κάνει στον τόπο.»

Οταν σου γράφει κάτι τέτοια η Καθημερινή θα πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς ότι κάτι δεν πάει καλά. Μπορεί όμως να ισχύει και ακριβώς το αντίθετο...